Громадські слухання з питань створення об’єднаної територіальної громади заплановані на 24 травня

Про це 11 травня повідомив у своєму щоденному зверненні до громади міста через соцмережі міський голова Віктор Весельський.
Зокрема, у дописі йдеться наступне: «Вчора провів робочу зустріч із міськими головами, моїми попередниками — Боровцем М.П. та Іванюком М.О. і головою організаційного комітету Колотовим С.Ю., моїм першим заступником, із питань підготовки та проведення громадського обговорення пропозиції депутатів міської ради щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад. Згідно з підписаним мною 05.05.2017 року розпорядженням за номером 112(о), розпочинаємо активне обговорення в колективах і 24 травня 2017 року, о 15:00, проведемо загальноміські громадські слухання у великій залі міського Палацу культури імені Лесі Українки».
Нагадаємо, група депутатів міської ради звернулася до міського голови з ініціативою розпочати процес добровільного об’єднання територіальних громад міста і сіл району в об’єднану територіальну громаду з центром у місті Новограді-Волинському. На сесії 20 квітня було затверджено порядок проведення громадських обговорень. На території району вже створено (у 2016 році) дві ОТГ із центрами у Городниці й Чижівці.
Олег БРЮХАНОВ