www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 20/2017

19 Травня 2017 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Хто знайшов стрілу Івана Царевича? А. Жаба. Б. Миша. В. Ящірка. Г. Змія.
  2. Поширення відомостей про кого-небудь чи про щось з метою популяризації. А. Афіша. Б. Реклама. В. Презентація. Г. Плітка.
  3. Разова грошова допомога, яка надається державою або підприємством. А. Аванс. Б. Стипендія. В. Субсидія. Г. Пожертвування.
  4. Ім’я Кармелюка. А. Устим. Б. Максим. В. Мартин. Г. Остап.
  5. Яку застібку було запатентовано Сандбеком у 1913 році? А. Гудзики. Б. Блискавку. В. На гачках. Г. Кнопкову.
  6. Свято Богородиці Покрови відзначається... А. 14 жовтня. Б. 4 грудня. В. 19 серпня. Г. 7 липня.
  7. У кузні Гефеста працювали троє ... А. Титанів. Б. Сатирів. В. Циклопів. Г. Поросят.
  8. Льє. А. 1,111 км. Б. 2,222 км. В. 3,333 км. Г. 4,444 км.
  9. Який із фільмів Довженка був першим? А. «Земля». Б. «Іван». В. «Ягідка кохання». Г. «Щорс».
  10. Коли у США відбулася перша церемонія вручення «Оскарів»? А. 1920 р. Б. 1929 р. В. 1935 р. Г. 1939 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №20: 1. А. 2. Б. 3. В. 4. А. 5. Б. 6. А. 7. В. 8. Г. 9. В. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,