«Звягель» і «Полісся» виграють матчі кубку, «Авангард» набирає три очки в чемпіонаті

Такі підсумки ігрового дня, 13 травня, коли в чемпіонаті та кубку Житомирської області з футболу проходили ігри, відповідно, другого туру та чвертьфіналу.
У перших матчах 1/4 фіналу кубку Житомирської області пам’яті Героїв Небесної Сотні обидва представники Новоград-Волинщини перемогли у домашніх стінах. «Звягель» розгромив із рахунком 3:0 черняхівський «Технічний ліцей» («дубль» — в активі Я.Корнійчука, також відзначився А.Гороницький). Городницьке «Полісся», яке приймало ФК «Бердичів» у Новограді на стадіоні в «Морському», завдало поразки гостям із рахунком 3:1.
В одному з двох інших матчів чвертьфіналу зафіксовано сенсацію: «Полісся» (Ставки) перемогло «МАЛ» (Коростень) — 6:0. А СК «Коростень» розібрався з олевським «Поліссям» — 3:0.
У рамках чемпіонату цього дня провели неповний другий тур (пропускали ігри команди, задіяні в кубку). Новоградський «Авангард» із рахунком 3:2 переміг на виїзді команду «Танкіст» (Новогуйвинське). Двічі відзначився голом Д.Штомпель, ще один влучний удар — в активі Д.Демчика.
У першості Житомирської області (першій лізі) «Звягель-2» здолав команду «Україна» (Радовель) — 2:1. А «Авангард-2» зазнав поразки в Овручі від місцевого «Арсеналу-ДЛГ» — 0:5.
Ігри 3-го туру (20 травня) за участю «Авангарду», «Звягеля», «Звягеля-2» і «Полісся» перенесено на резервні дні, — повідомляє офіційний сайт обласної федерації футболу. Натомість, відповідно до календаря, «Авангард-2» вдома зустрінеться із командою «Зоря-Енергія».
Відзначимо також, що після третього туру чемпіонату області серед ветеранів на першому місці із 9 очками перебуває «Авангард» (Новоград-Волинський). В останній грі новоградські ветерани завдали поразки з рахунком 1:0 команді «Фанат» (Пулини).
Олег БРЮХАНОВ