Повідомлення про проведення процедури громадського обговорення

Організаційний комітет із питань підготовки та проведення громадського обговорення пропозиції депутатів міської ради щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад, затверджений розпорядженням міського голови від 05.05.2017 р. №112 (о), повідомляє про проведення процедури громадського обговорення питання «Про ініціювання депутатами міської ради пропозиції щодо добровільного об’єднання територіальних громад міста Новограда-Волинського та сіл Новоград-Волинського району (Наталівка та Олександрівка Наталівської сільської ради, Майстрів, Маковиці та Майстрова Воля Майстрівської сільської ради, Сусли та Івашківка Суслівської сільської ради, Нова Романівка, Вершниця, Кущове, Перемога, Слобода Романівська, Ужачин, Яблуневе Новороманівської сільської ради) з адміністративним центром у місті Новограді-Волинському».
Пропозиції (зауваження) громадськості щодо зазначеного питання подаються на ім’я голови організаційного комітету — першого заступника міського голови Колотова С.Ю. у письмовій формі або надсилаються електронною поштою на офіційний сайт міської ради в рубрику «Електронні звернення» із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, до 24 травня 2017 року. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.
Загальноміські громадські слухання вищевказаного питання відбудуться 24 травня 2017 року, о 15:00, у великій залі міського Палацу культури імені Лесі Українки (пл.Лесі Українки, 9).
Реєстрація бажаючих взяти участь у громадських слуханнях здійснюватиметься за пред’явленням паспорта громадянина України в холі Палацу культури імені Лесі Українки біля великої зали із 13:30 до 15:00.
Запрошуються всі бажаючі.
С.КОЛОТОВ, голова організаційного комітету