www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 21/2017

26 Травня 2017 | Оприлюднив: | 3 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Вважають, що світ врятує... А. Краса. Б. Удача. В. Футбол. Г. Євро.
  2. Найвідоміша картина Казимира Малевича — «Чорний...». А. Квадрат. Б. Круг. В. Ромб. Г. Кіт.
  3. Вираз «Дамоклів меч» означає... А. Небезпеку, яка постійно загрожує. Б. Зброю високої якості. В. Спосіб укладання міждержавних угод. Г. Фінт у хокеї.
  4. На Західній Україні ровером називають... А. Мотоцикл. Б. Велосипед. В. Мопед. Г. Джип.
  5. Хто є автором «Попелюшки» і «Кота в чоботях»? А. Андерсен. Б. Перро. В. Брати Грімм. Г. Ліндгрен.
  6. Аполон по відношенню до Артеміди є... А. Батьком. Б. Братом. В. Сином. Г. Онуком.
  7. Зефір — у давніх греків — теплий вітер зі... А. Сходу. Б. Заходу. В. Півночі. Г. Півдня.
  8. Яке походження має танець полька? А. Словацьке. Б. Угорське. В. Чеське. Г. Польське.
  9. У якому столітті заснований іслам? А. Х ст. до н.е. Б. І ст. до н.е. В. ІІІ ст н.е. Г. VII ст. н.е.
  10. Коли у Франції вперше при страті використана гільйотина? А. 1792 р. Б. 1812 р. В. 1839 р. Г. 1866 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №21: 1. А. 2. А. 3. А. 4. Б. 5. Б. 6. Б. 7. Б. 8. В. 9. Г. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,