Гідний виступ боксерів на міжнародному турнірі в Острозі

Серед 320 учасників відкритого міжнародного турніру з боксу серед юніорів та юнаків (2000-2001 р.н.), що проходив у Острозі, гідно виступила й об’єднана команда Новоград-Волинської ДЮСШ і СК «Євробокс». Географія турніру охопила Київську, Хмельницьку, Вінницьку, Закарпатську, Рівненську та Житомирську області. А статусу міжнародного турніру надав візит боксерів із Молдови та Білорусі.
Серед кращих звягельських боксерів відзначимо Олексія Плісака, Дениса Нагорнюка, Святослава Бірюка, Івана Гриву, Даніїла Халімовського, Максима Місюру, Ігоря Захарчука, Олександра Коваля, Артема Старовойта і Віталія Свинарського.
Президент федерації боксу Новограда-Волинського Леонід Плісак відзначив високий рівень організації та високу конкуренцію серед спортсменів. А також додав, що подібні турніри створюють можливість вихованцям СК «Євробокс» відчути дух боротьби, а це, у свою чергу, сприяє фізичному і психологічному зростанню спортсменів.
Запрошуємо бажаючих займатися боксом та кікбоксингом на заняття, що проходять у Молодіжному центрі: понеділок-п’ятниця — з 14:00 до 21:00, субота — з 10:00 до 16:00.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач