У місті відбувся перший відкритий чемпіонат із великого тенісу

У місті відбувся перший відкритий чемпіонат із великого тенісу

\"УПерший відкритий чемпіонат міста з великого тенісу серед дітей «Теніс Опен — Звягель 2017» пройшов у СК «Ласка», що в мікрорайоні «Кар’єр». Організатором виступила ГО «Новоград-Волинська федерація тенісу». Учасниками стали учні 2-3-х класів школи-інтернату та загальноосвітніх шкіл міста, віком від 7 до 14 років. Загальна кількість учасників — 36 юнаків та дівчат.
Чемпіонат проходив, відповідно до міжнародної програми (ITF), тож учасників було розподілено на дві категорії. Після 5-годинних баталій на кортах оголошено перших призерів та чемпіонів міста.
Отже, переможцями на червоному рівні серед дівчат стали вихованці школи-інтернату: І місце — Маргарита Дацюк; ІІ місце — Ілона Букась; ІІІ місце — Мадіна Мамаджанова.
Переможцями на червоному рівні серед юнаків теж стали вихованці школи-інтернату: І місце — Кирил Тульєв; ІІ місце — Іван Магдич; ІІІ місце — Денис Бенедицький.
На помаранчевому рівні місця розподілились таким чином: ІІІ місце — Дмитро Парфенюк (СШ №4); ІІ місце — Родіон Ковальчук (ЗОШ №3); І місце — Андрій Бучинський (ЗОШ №2), який отримав кубок та увійшов в історію як перший чемпіон міста Новограда-Волинського з великого тенісу.
На помаранчевому рівні відбувся парний залік змагань: І місце здобула пара: Костянтин Марчевський і Володимир Кальченко (обоє — гімназія). ІІ місце — Родіон Ковальчук (ЗОШ №3) та Ілля Митюк (ЗОШ №2).
Тренер учасників — сертифікований тренер міжнародної категорії та представник Федерації тенісу України в м.Новоград-Волинський, президент ГО «Новоград-Волинська федерація тенісу» Володимир Лещенко.
Учасники змагань — вихованці школи-інтернату — завдяки спонсорам та благодійникам (директор КДЗ «Труд» Сергій Маяцький, директор мережі супермаркетів «Добриня» Руслан Повальчук, а також Олександр Лавренюк, Артур Загривий, Тетяна Павлюк, Володимир Кальченко), окрім дипломів та медалей, під час змагань були забезпечені гарячим чаєм та солодощами, отримали шкіряні м’ячі, цінні призи та подарунки.
Інформація міської федерації тенісу