ПОЗДРАВЛЕНИЯ 7/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 7/2009























































Анне Владимировне Ткачук 13 февраля — 18 лет


Пусть звезды светятся в глазах твоих,

Пусть счастье, как шампанское, искрится,

Пусть слезы никогда не блещут в них,

И в сердце пусть печаль не постучится.

Пусть этот день, как песня соловья,

Перечеркнет всех хмурых дней ненастье.

Пусть жизнь твоя, как майская заря,

Приносит каждый день в ладонях счастье!


С любовью Юра



13 февраля — 7 лет Андрюшке ПОВАЛЬЧУКУ


Поздравляем тебя, сыночек, с Днём рождения! Пусть ангел жизнь твою хранит, беда пускай тебя не знает, пусть горе от тебя бежит, друзья пускай не забывают. Пусть радость, счастье, смех, удача, нежность и успех, как лучезарная звезда, тебе сопутствуют всегда.


Мама, папа, сестричка Юлечка, бабушка Наташа, бабушка Тоня, дедушка Петя, крёстная т.Люда



8 лютого відзначила свій ювілей Галина Петрівна, а 14 лютого відзначатиме Анатолій Йосипович ОЛЬШЕВСЬКІ з с.Сусли


Вітаємо вас, дорогі наші. Довгого віку і щастя бажаєм. Здоров’я хай буде завжди богатирським, хай старість до вас не підходить і близько. Хай радість рікою в житті вашім ллється, хай хліб і до хліба у домі ведеться. Ми дякуєм Богу, що ви у нас є, хай силу й здоров’я він вам додає.


З любов’ю доньки і зять



8 лютого відсвяткувала 45-річчя Галина Петрівна ОЛЬШЕВСЬКА, а 14 лютого чудовий ювілей — 50 років — зустрічатиме Анатолій Йосипович ОЛЬШЕВСЬКИЙ


Щиро вітаємо вас з Днем народження. Бажаємо здоров’я міцного, без нього не милі ніякі діла, в здоров’ї – багатство і радість, і більшого щастя нема. Всього, що прекрасне є у житті, від щирого серця бажаємо всі. Хай щастя панує у вашому домі, і радість хай буде завжди. Здоров’я міцного і щедрої долі хай Бог посилає на довгі роки.


Родина Москаленків



12 лютого вітаємо з Днем народження Олександра Володимировича ЯЦЕНКА


Ми любимо тебе і щиро вітаємо. Найкращі бажання в цей день посилаємо. Нехай тобі зорі удачу дарують, бо ми в тебе віримо й щиро цінуємо.


З любов’ю дружина Анна і син Владислав



14 февраля празднует свой юбилей любимый муж, заботливый отец, дорогой дедушка Вячеслав Григорьевич ОСАДЧУК


Папа родной наш, любимый, дедушка славный, незаменимый! С юбилеем поздравляем и всяческих благ желаем. Чтобы ты никогда не болел, чтобы ты никогда не старел, чтобы вечно был молодым, мудрым, добрым и нежным таким.


Жена, дочь Зоряна, сын Ярослав, невестка Тоня, внучки Дашенька и Машенька



11 февраля – 55 лет Надежде Владимировне ВОЙТЮК


Нет, женщина не виновата, когда приходит эта дата, тут календарь всему виной. А Вы, всем датам вопреки, всё также молоды душой, стройны и легки. Мы Вам желать не будем много, достоинств Ваших всех не счесть. Так оставайтесь, ради Бога, всегда такой, какой Вы есть. А возраст – это не беда, переживём все юбилеи. Ведь в жизни главное всегда, чтобы душою не старели. Здоровья Вам.


Коллектив ТОВ «Силуэт»



18 лютого вітаємо з 18-ти річчям Андрія Миколайовича ЛАВРЕНЧУКА


Наш любий синочку, найкращий у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб смутку не знав ти, — просимо в долі здоров’я, радості, щастя, любові!


Мама, тато



14 лютого — у День всіх закоханих — святкує свій прекрасний ювілей наша дорога кума Олена Филимонівна ВАКУЛЕНКО


Твій ювілей — то мудрості пора. Хай буде вдосталь і в житті, і в домі: здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту та щирої любові.


Куми Іра, Рома


 

14 февраля празднует свой юбилей помощник генерального директора ОАО «Завод Химреактивкомплект» Вячеслав Григорьевич ОСАДЧУК


И опыт, и ум, и возможности, и бодрости долгий заряд! Пусть будет здоровье прекрасным, пусть молодо сердце стучит, и с Вашей улыбкой ясной дают Вам лет двадцать на вид!


Коллектив ОАО «Завод Химреактивкомплект»


 

17 лютого — прекрасний ювілей у Валентина Васильовича МЕДВЕДЧУКА


Від щирого серця бажаєм здоров’я, без нього не милі всі добрі діла. В здоров’ї — багатство і радість, і сила, а більшого щастя на світі нема. Бажаємо взаєморозуміння, благополуччя, добробуту, віри, любові та щастя.


Сусіди Малиновські, Козачки


 

11 лютого святкувала свій ювілей Лідія Леонтіївна ОНІЩЕНКО


Летять роки в міжзоряний політ, але душа про це нехай не знає. Хай серце легко б’ється в ритмі літ, тривоги, біди дім ваш обминають. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна, і серце зігрівається любов’ю.


Колеги


 

Спілка ветеранів афганської війни вітає Григорія Петровича ОЛЕНИЦЬКОГО з 50-річним ювілеєм, Сергія Васильовича ГОВОРОВА з 40-річним ювілеєм.


Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя і мирного неба.