Коротко...

КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКА АКЦІЯ ДО ДНЯ ГЕРОЇВ — «ЗВЯГЕЛЬ — МІСТО ГЕРОЇВ»
За ініціативою студентів комунального вищого навчального закладу «Новоград-Волинський медичний коледж», яка була підтримана міським головою В.Л.Весельським, управлінням у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради, було створено молодіжний проект «Звягель — місто Героїв» щодо створення національно-патріотичного муралу із різнопланових малюнків, присвячених Дню Героїв.
Організаційним комітетом було розглянуто понад 40 пропозицій від учнівської й студентської молоді та обрано 8 малюнків, які нанесені на внутрішній бік паркану військової частини А3814 Новоград-Волинського гарнізону.
Учасниками акції стали вихованці ЗОШ № 3, 4, 6, НВК «Гімназія імені Лесі Українки — школа І ступеня», міська Школа мистецтв, економіко-гуманітарний коледж, медичний коледж.
Н.БОРИС, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради

ДНЗ №9 ВІДСВЯТКУВАВ СВІЙ 60-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ!
18 травня дитячий навчальний заклад №9 «Теремок» відзначив свій 60-річний ювілей. У вітальному слові заступник міського голови Оксана Гвозденко зазначила: «Сьогоднішній ювілей — це 60 років наполегливої праці до того, що ми наразі маємо: затишний садочок, в якому щоранку зустрічають дітей із посмішкою та радісними обіймами. Це — 60 кроків у такій важливій справі, як виховання та навчання маленьких громадян нашого міста. Міська влада дбає про цей заклад. Будьте певні, що у планах — тільки розвивати, робити його ще більш затишним і кращим».
МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗУСТРІВСЯ З НАЧАЛЬНИКОМ ГУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ОБЛАСТІ
22 травня міський голова В.Л.Весельський провів робочу зустріч із начальником Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області І.А.Заінчковським, з метою обговорення питань щодо реалізації проекту «Прозорий соціальний офіс» та його фінансування.
На початку зустрічі очільник міста поінформував про напрацювання у плані реалізації проекту «Прозорий соціальний офіс», приїзд міністра соціальної політики України А.О.Реви у м.Новоград-Волинський з даного приводу.
У свою чергу, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області запевнив, що він особисто доповість Голові правління Пенсійного фонду України О.Б.Зарудному щодо дольової участі у реалізації проекту «Прозорий соціальний офіс» у м. Новоград-Волинський.
У ході обговорення присутні розглянули ескізний проект «Прозорого соціального офісу», відповідно до якого на першому поверсі здійснюватимуть прийом громадян працівники Новоград-Волинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, а на другому — спеціалісти департаменту праці та соціального захисту населення міської ради.
Потому присутні оглянули нежитлову будівлю на вулиці Шевченка, 20, де і проводитимуться будівельні роботи зі спорудження соціального офісу, та земельну ділянку на вулиці Чернишевського, 2а, яка планується під будівництво ЦНАПу.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради