www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 22/2017

02 Червня 2017 | Оприлюднив: | 1 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Кардіограма зображає роботу... А. Печінки. Б. Серця. В. Нирок. Г. Легень.
  2. За що відповідає вестибулярний апарат? А. Координацію рухів. Б. Вміст кисню в крові. В. Регуляцію потовиділення. Г. Апетит.
  3. Рокіровка — це хід у шахах, коли одночасно переставляється король і... А. Тура. Б. Кінь. В. Слон. Г. Ферзь.
  4. Одиниця освітленості в Міжнародній системі одиниць. А. Свічка. Б. Супер. В. Люкс. Г. СВ.
  5. Рогач — це жук-... А. Олень. Б. Лось. В. Козел. Г. Баран.
  6. У якій країні є місто Роман? А. Болгарії. Б. Румунії. В. Угорщині. Г. Греції.
  7. «Юманіте» — газета комуністів... А. Франції. Б. Іспанії. В. Італії. Г. США.
  8. У якому році вперше було успішно проведено операцію з видалення апендикса? А. 33 р. до н. е. Б. 764 р. В. 1502 р. Г. 1885 р.
  9. Хто така Рея Сільвія? А. Лауреат Нобелівської премії з літератури у 1989 р. Б. Героїня Французької революції 1848 р. В. Іспанська балерина. Г. Мати Ромула і Рема — засновників Риму.
  10. Яка площа князівства Монако? А. 2,02 кв. км. Б. 20,2 кв. км. В. 202 кв. км. Г. 2020 кв. км.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №22: 1. Б. 2. А. 3. А. 4. В. 5. А. 6. Б. 7. А. 8. Г. 9. Г. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,