Вихованці ДЮСШ взяли участь у міжнародному турнірі з карате «Union Cup»

20 травня у Львові відбувся міжнародний турнір із карате «Union Cup». У змаганнях взяли участь 811 спортсменів із 11 країн (Словаччина, Угорщина, Франція, Білорусь, Польща, Латвія, Молдова, Болгарія, Азербайджан, Румунія та Україна), які представляли 74 клуби та спортивні школи. Спортивна конкуренція на змаганнях була дуже високою.
Особливістю турніру є те, що він проходить один раз на два роки. Вихованцям ДЮСШ управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради вдалося здобути три призових місця.
«На жаль, ніхто з наших спортсменів не зміг піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу. Але найближим до неї був Дмитро Коваль, який здобув 5 перемог (здолавши дуже сильних спортсменів із Азербайджану та Білорусі) та поступився у фіналі спортсмену з Одеси. Треті місця посіли наші лідери — Аліна Карпишина та
Дмитро Іванов», — інформує тренер-викладач ДЮСШ Вадим Рибачок, який представляв на турнірі команду з Новограда-Волинського.
У загальнокомандному заліку перше місце здобула команда зі Словаччини, друге — з м.Львів, замкнули трійку призерів спортсмени з Києва.
Інформація ДЮСШ