Вітання 23/2017

Вітання 23/2017















































12 червня виповнюється 50 років генерал-лейтенанту Петру Михайловичу ЛИТВИНУ


Щиро вітаємо нашого земляка зі славним ювілеєм. Він — один з перших бойових генералів в історії незалежної України, який з честю пережив найважчі дні страшної війни. Всі, кому доля дарувала можливість служити і працювати разом з ним, відмічають його високу відповідальність за доручену справу і порядність.

Бажаємо ювіляру, щоб в усіх його починаннях супроводжувала вдача, розуміння і підтримка з боку колег і однодумців, а кількість справжніх друзів завжди переважала над чисельністю недругів.

Нехай Бог береже Вас та оберігає Ваших близьких і рідних!


З повагою колектив газети «Звягель»



12 червня славний Ювілей святкує Заслужений лікар України, відмінник охорони здоров’я, лауреат обласної премії ім.О.Ф.Гербачевського, депутат міської ради 3 скликань, нагороджена орденом «Звягель», знаний і шанований в місті та районі керівник, прекрасна жінка — Людмила Миколаївна ПРОХОР, яка своє трудове життя присвятила забезпеченню санітарно-епідеміологічного благополуччя населення Новоград-Волинщини.


Шановна Людмило Миколаївно! Прийміть найщиріші привітання з нагоди Ювілею! Хай рушниками добра і любові щедро стелить Вам дорогу Ваша доля, а радість, як весняне сонце, буде осявати кожен Ваш крок. Нехай здійсняться всі Ваші творчі задуми, і кожен Ваш день буде осяяний почуттям любові і взаєморозуміння, а добре здоров’я та гарний настрій стануть запорукою успішної праці в ім’я розквіту рідної України і благополуччя вашої родини! Тож прийміть уклін від нас, щирі слова шани, в такий день й усякий час пишаємось ми Вами.


З повагою колектив Новоград-Волинського міжрайонного відділу Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України»



14 червня святкують свій 55-річний ювілей Ірина Іванівна КОВАЛЬЧУК та Наталія Іванівна ПОГРЕБИЦЬКА


Нехай цвітуть під небом синьооким ще довго-довго дні й літа, а тиха радість, чиста і висока, щоденно хай до хати заверта! Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, любові, доброти і щастя повен дім, нехай у серці розкошує літо і соняхом квітує золотим.


З любов’ю діти та онуки



11 червня — Золотий ювілей у Сергія Степановича КОСТЮКА


Люблячого батька, чоловіка, дідуся вітаємо з цим чудовим світлим днем — Днем народження! Бажаємо, щоб життя було по вінця наповнене щастям і любов’ю. Хай ваші очі повсякчас палають яскравими іскорками щастя і любові, а над головою завжди світить яскраве сонечко й буде чистим небо. Дідусю, ми тебе дуже любимо.


Син Максим, дочка Мирослава, дружина, онуки Ілля, Артем



13 червня вітаємо з ювілеєм маму, бабусю — Софію Кас’янівну КАПУСТІНСЬКУ


Люба матусю, бабусенько мила, спасибі велике, що Ви нас зростили, що Ви нас любили, усім помагали, молились за нас, добра нам бажали. За руки робочі, за хліб на столі спасибі Вам, рідна, уклін до землі. За Ваше добро й турботу про нас, сьогодні ми щиро вітаємо Вас.


З любов’ю діти, онуки, правнуки



11 червня щиро вітаємо з ювілеєм Сергія Степановича КОСТЮКА


В цей дорогий для серця день бажаєм квітів і пісень, від друзів — щирих привітань, від зірки — здійснення бажань, від сонця — світла і тепла, щоб доля щедрою була! Хоч не спинити часу лік, нехай щастить весь довгий вік!


З повагою колективи «Міра Макс»



11 червня вітаємо з ювілеєм любу матусю і бабусю — Валентину Володимирівну КОЛЕСНИК


Тобі сьогодні, рідна, сімдесят, із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати, за приклад матері і господині, і за могутні руки золоті. Нехай Господь пошле тобі благословіння, нехай здоров’я й сил дарують всі Святі.


Чоловік, діти, онуки, правнуки



ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ, ВЕТЕРАНИ ПІДПРИЄМСТВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ!!!


У цей день від усієї душі вітаємо всіх робітників і фахівців, ветеранів підприємств легкої промисловості зі святом! Сердечна вдячність вам за сумлінну працю, високу професійну майстерність, творчу наснагу.

Бажаємо вам, дорогі трудівники, міцного здоров’я, нових трудових досягнень, процвітання, успіхів у праці, щастя і благополуччя в кожній родині!

Нехай добро і щедра доля не обминають вас і ваші родини!


З повагою адміністрація та профспілковий комітет ПрАТ ВКФ «Леся»


 

11 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ


Шановні працівники легкої промисловості! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

Щира подяка вам за вагомий внесок у зміцнення економічного потенціалу краю та підвищення його авторитету на ринку українських товарів.

Зичимо вам нових трудових здобутків, високих виробничих показників, нових звершень в ім’я економічного зростання та добробуту.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

14 ЧЕРВНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОНОРА


Щороку, 14 червня, у всьому світі відзначається свято небайдужих і милосердних людей з відкритою душею і добрим серцем — Всесвітній день донора.

Щомиті у людей будь-якого віку і походження виникає потреба в переливанні крові, тому цей день дає можливість висловити вдячність тим, хто добровільно здає свою кров, щоб зберегти життя.

Щиро вітаємо всіх діючих, почесних та заслужених донорів нашого міста та висловлюємо щирі слова подяки за вашу свідому громадську позицію, за те, що ви даруєте людям надію на порятунок.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Євгенію Максимівну КОЛЕСНИК — 10.06.1932 р.н.

Катерину Станіславівну ШИШАЦЬКУ — 10.06.1942 р.н.

Марію Данилівну ПИЛИПЧУК — 13.06.1927 р.н.

Леоніда Миколайовича САЛАМАТІХА — 14.06.1927 р.н.

Лідію Андріївну ВАСИЛЕНКО — 14.06.1933 р.н.

Марію Никонівну КЛАСІЧКОВУ — 15.06.1922 р.н.

Надію Савеліївну БОЖКОВУ — 15.06.1927 р.н.

Марію Артемівну ПРОКОПЧУК — 15.06.1932 р.н.

Сергія Сергійовича ШЕВЧУКА — 12.06.1965 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»