www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 23/2017

09 Червня 2017 | Оприлюднив: | 5 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що не вовк і в ліс не втече? А. Відпочинок. Б. Робота. В. Дружина. Г. Заєць.
  2. Кого Макар туди не ганяв? А. Коней. Б. Кіз. В. Телят. Г. Овець.
  3. Сябри. А. Росіяни. Б. Білоруси. В. Молдавани. Г. Болгари.
  4. Напій з кобилячого молока. А. Кефір. Б. Кумис. В. Ряжанка. Г. Йогурт.
  5. Сума суміжних кутів. А. 90°. Б. 180°. В. 270°. Г. 360°.
  6. Столиця Таджикистану. А. Баку. Б. Астана. В. Душанбе. Г. Ашгабад.
  7. В якій країні народився Альберт Ейнштейн? А. Німеччині. Б. Швейцарії. В. Великобританії. Г. США.
  8. У якому році Іоан Павло ІІ став Папою Римським? А. 1978 р. Б. 1988 р. В. 1993 р. Г. 1998 р.
  9. Яким приладом беруть пробу води з глибини для лабораторних досліджень? А. Ротаметр. Б. Екліметр. В. Барометр. Г. Батометр.
  10. Скільки разів виходила заміж «королева Голлівуду» Елізабет Тейлор? А. 1. Б. 3. В. 5. Г. 8.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №23: 1. Б. 2. В. 3. Б. 4. Б. 5. Б. 6. В. 7. А. 8. А. 9. Г. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,