Хроніка 24/2017

У ЯРУНІ ВІД НЕЩАСНОГО ВИПАДКУ ЗАГИНУВ ЧОЛОВІК
13 червня, в період часу з 1-ї до 2-ї години, чоловік, 1965 року народження, перебуваючи за місцем свого проживання у селі Ярунь Новоград-Волинського району та будучи в стані алкогольного сп’яніння, в будинку втратив рівновагу і впав на підлогу. При цьому він вдарився головою об цегляну пічну грубку, внаслідок чого й отримав з власної необережності тілесні ушкодження.
Надалі чоловіка доставили до реанімаційного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО, де діагностували закриту черепно-мозкову травму та внутрішньомозкову гематому. Але врятувати життя чоловікові не вдалося, від отриманих травм він помер.
У РАЙОНІ СПІЙМАЛИ КРАДІЯ
11 червня, о 12 год. 15 хв., до чергової частини Новоград-Волинського ВП надійшло телефонне повідомлення від мешканки с. Маковиці Новоград-Волинського району про те, що вона виявила відсутність своїх речей.
У ході перевірки поліцейськими встановлено, що в період часу з 15 год. 7 червня, по 10 год. 11 червня, невідома особа, шляхом підбору ключа, проникла до будинку по вул.Чапаєва в с.Маковиці, звідки таємно викрала два алюмінієві бідони загальною вартістю 1000 гривень та електродриль марки «Шторм» вартістю 825 гривень.
Працівниками СКП було встановлено, що дану крадіжку скоїв мешканець с.Маковиці, який у вчиненому зізнався.
За даним фактом проводиться перевірка Новоград-Волинським ВП за ч.3 ст.185 КК України.
ВИЯВЛЕНО МАЙСТРА-ШАХРАЯ
До чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції надійшла заява від мешканця смт.Городниця про те, що місцевий житель, шляхом обману, заволодів його майном.
У ході перевірки працівниками кримінальної поліції було встановлено, що у травні 2016 року потерпілий надав для ремонту транспортний засіб — мопед марки «Honda DIO AF28» — хлопцю з Городниці, який пообіцяв відремонтувати вказаний мопед. Однак, шляхом обману і зловживання довірою потерпілого, він мопед не відремонтував, а розібрав його на частини і продав.
Наразі вказаний факт зареєстрований до Єдиного реєстру досудових розслідувань та проводяться необхідні слідчі дії.
За матеріалами 04141.com.ua