www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 24/2017

16 Червня 2017 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Птах, який приносить немовлят? А. Ластівка. Б. Соловейко. В. Лелека. Г. Сорока.
  2. Регата — це перегони... А. Вершників. Б. Велосипедистів. В. Автомобілів. Г. Суден.
  3. Країна, символом якої є сакура. А. Японія. Б. Китай. В. Індія. Г. Корея.
  4. Справжнє ім’я Роксолани. А. Оксана. Б. Наталка. В. Галина. Г. Настя.
  5. Існує вираз: «П’яний, як чіп». А що таке чіп? А. Пробка в бочці. Б. Сніп. В. Віник. Г. Порося.
  6. Літера грецького алфавіту, схожа формою на тризуб. А. Псі. Б. Омега. В. Ксі. Г. Тау.
  7. З чиєю дочкою одружився російський поет О.Блок? А. Д.Менделєєва. Б. І.Мечникова. В. І.Павлова. Г. І.Мічуріна.
  8. Рідна провінція д’Артаньяна? А. Бретань. Б. Гасконь. В. Нормандія. Г. Бургундія.
  9. Який персонаж вважав, що наше життя — гра? А. Хлестаков з «Ревізора». Б. Герман з «Пікової дами». В. Голохвастов із «За двома зайцями». Г. О.Бендер із «Дванадцяти стільців».
  10. Якої національності Дзюнко Табеї — перша жінка, яка підкорила Еверест? А. Японка. Б. Китаянка. В. Індійка. Г. Кореянка.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №24: 1. В. 2. Г. 3. А. 4. Г. 5. А. 6. А. 7. А. 8. Б. 9. Б. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,