Звягельські 10-річні футболісти — срібні призери чемпіонату області!

Звягельські 10-річні футболісти — срібні призери чемпіонату області!

Під патронатом Житомирської обласної федерації футболу, управління сім’ї, молоді та спорту та управління освіти і науки ОДА відбувся чемпіонат Житомирської області з футболу ДЮФЛ ЖО серед юнаків 2007 р.н. (10 років).
Змагання проходили у три етапи (6, 7, 9 червня). Участь взяли 22 команди з області. Вони були поділені на першому попередньому етапі на 8 зон.
Другий, півфінальний етап, був розбитий на дві зони. Ігри проходили в Житомирі та Коростені.
Фінальний етап, у якому взяли участь чотири кращих команди, відбувся в м.Коростень. За підсумком стикових ігор, у грі за 3 місце зустрілись команди «Фенікс» (Житомир) та ДЮСШ м.Бердичів. З рахунком 3:1 перемогла команда з Бердичева.
У фіналі зіграли команди ДЮСШ м.Коростень та ДЮКФП м.Новоград-Волинський. В запеклій боротьбі з рахунком 2:0 перемогла команда ДЮСШ м.Коростень. Звягельська команда під керівництвом тренерів Руслана Скидана та Валерія Блізніченка відповідно посіла 2 місце.
Гравці та тренери команд-призерів були нагороджені медалями, грамотами та кубками Житомирської обласної федерації футболу.
Тренерський склад вдячний усім, кому небайдужий дитячо-юнацький футбол у місті. Зокрема, профільному заступнику міського голови О.В.Гвозденко; начальнику управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради Н.П.Борис (управління профінансувало участь у змаганнях); начальнику управління освіти і науки Т.В.Ващук; депутату Житомирської обласної ради С.А.Нусбауму, який придбав два комплекти дитячої форми.
Інформація ДЮКФП