Вітання 25/2017

Вітання 25/2017











































24 июня празднует свой первый День рождения Эвелина Александровна ТАРАСЮК, с.Жеребиловка


Наш лучик света, наш маленький комочек, вот год прошёл, и ты так быстро подросла. Мы поздравляем с первым Днём рождения тебя, родная наша доченька! Пусть жизнь твоя всегда будет счастливой, и радости в ней будет без конца. Расти здоровой, светлым человечком, чтоб горя ты не знала никогда! Ты — радость наша, наша жизнь и счастье, и пусть всегда ты будешь вот такой: смешной и милым нашим ангелочком, будь, милая, всегда такой родной.


Мама и папа



28 червня сердечно вітаємо з 50-річним ювілеєм кохану дружину, матусю, бабусю — Людмилу Анатоліївну КОТЛЯРОВУ


Мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Хай сонце на небі дарує тепло, здоров’я міцного щоб завжди було.


З повагою та любов’ю чоловік Віктор, син Аркадій, донька Віка, онучка Арінка, мама та всі рідні



20 червня відсвяткувала свій ювілей Галина Григорівна ОСАДЧУК


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла ваша ювілейна дата. Вітаємо! Зичимо щастя, добра і тепла, хай будуть достаток і гарні діла. Здоров’я міцного, щастя без краю — усього найкращого щиро бажаємо.


З повагою колектив Новоград-Волинського НВК «Гімназія імені Лесі Українки-школа І ступеня»



20 червня відсвяткував свій 10-річний ювілей наш любий синочок — Артем Денисович ЗАХАРЧУК


Нехай соловейко тобі співає, цвіте калина у саду, лелека щастя принесе, зозуля сто літ накує. Нехай тобі сонечко сміється, наука легко хай дається, а доля світлою хай буде, щоб поважали тебе люди. І друзі хай не забувають, і в усьому допомагають!


З любов’ю тато, мама, брат Сергій і сестричка Влада



23 червня сердечно вітаємо з 55-річним ювілеєм кохану дружину, матусю, бабусю — Наталію Григорівну ПАНЧУК


Бажаємо міцного здоров’я, щастя і добра і дякуєм Богу за все, що нам дає. Ну а найперше — що ти у нас є! Щоб лихо і труднощі тебе обминали, зозулі сто років життя накували, хай будуть поруч Віра і Надія, як два крила, що впасти не дадуть. Хай Матір Божа тебе оберігає, міцне здоров’я посилає, хай майбутнє буде гарним і світлим, хай тебе люблять і шанують всі на світі.


З любов’ю чоловік Микола, доньки, зяті, син, онуки



22 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ


Дорогі земляки! 22 червня Україна схиляє голову у скорботі і вшановує пам’ять жертв війни. У цей день, у далекому 1941 році, розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу, яка увійшла у життя мільйонів українців, сповнена важких спогадів і болю. Кожна українська родина зазнала втрат. Адже війна забрала мільйони синів та дочок, звитяга і подвиг яких надихав нашу Батьківщину знову і знову відроджуватись із попелу руїни.

Тож, у цей скорботний день віддаймо шану борцям за волю України періоду Другої світової війни та славним нащадкам відважних попередніх поколінь: учасникам АТО, добровольцям, волонтерам та усім небайдужим краянам за їх прагнення зберегти цілісність і суверенітет нашої держави.

Ми пам’ятаємо про тих, кого сьогодні немає поруч із нами. І щиро віримо, що зовсім скоро над усією Україною — єдиною і неподільною — злетить голуб миру! Добра і щастя всім живим, вічний спокій полеглим!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

23 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ!


Шановні працівники державної служби, прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави — дуже відповідальна справа, від якої залежить успіх економічних та соціальних перетворень у нашій країні, благополуччя людей, їх ставлення до влади.

Нехай і надалі ваш професіоналізм, високі моральні та ділові якості, відданість справі сприяють зміцненню стабільності у суспільстві, економічному зростанню України, підвищенню добробуту громадян.

Міцного здоров’я, невичерпної енергії та нових здобутків у виконанні вашого почесного і відповідального обов’язку на благо України та її народу!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

25 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ МОЛОДІ


Щорічно, в останню неділю червня, в Україні відзначається День молоді — свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно — особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це — неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення, а маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Із нагоди свята бажаємо всім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум та душа.

Нехай не згасне вiра у добру долю України, майбутнє якої — у ваших руках! Хай у ваших родинах завжди панують здоров’я, злагода i достаток!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

28 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ


Шановні краяни! Сердечно вітаємо вас із Днем Конституції України!

28 червня 1996 року увійшло в новітню історію нашої держави як День великого загальнонаціонального консенсусу, верховенства національних інтересів над швидкоплинною політичною кон’юнктурою. Прийнята цього дня нова Конституція суверенної України втілила досягнення вітчизняної й світової конституційної науки та практики конституційного будівництва, викристалізувала національну ідею, відобразила ментальність, волю та прагнення українського народу до власної національної державності.

Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Антоніну Іванівну СУМКІНУ — 23.06.1925 р.н.

Володимира Івановича СТОЛЯРЕНКА — 24.06.1926 р.н.

Петра Івановича РАДУЛЕВИЧА — 24.06.1930 р.н.

Ганну Акимівну ТРЕЛІНУ — 25.06.1924 р.н.

Надію Іванівну ПАВЛОВСЬКУ — 28.06.1930 р.н.

Миколу Яковича ШЕВЧУКА — 26.06.1932 р.н.

Людмилу Степанівну ГОНЧАРУК — 28.06 1932 р.н.

Наталію Семенівну ЯВОРСЬКУ — 29.06.1932 р.н.

Йосипа Михайловича ВЕНГЛОВСЬКОГО — 27.06.1933 р.н.

Олександра Миколайовича АЛЕКСАНДРОВА — 29.06.1948 р.н.

Володимира Леонтійовича АВРАМЧУКА — 27.06.1960 р.н.

Миколу Миколайовича ДЕЙНЕКУ — 23.06.1968 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»