www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 25/2017

23 Червня 2017 | Оприлюднив: | 9 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Дерево, навколо якого у відомій поемі Пушкіна ходив учений кіт. А. Береза. Б. Осика. В. Верба. Г. Дуб.
  2. Степінь — це результат... кількох однакових чисел. А. Множення. Б. Ділення. В. Віднімання. Г. Додавання.
  3. Зброя індіанців томагавк має форму... А. Сокири. Б. Молотка. В. Стамески. Г. Плоскогубців.
  4. Процес, покровителькою якого є Феміда. А. Схід Сонця. Б. Виверження вулкана. В. Суд. Г. Сніданок.
  5. Прямий обмін товаром без урахування цін. А. Бізнес. Б. Бартер. В. Експорт. Г. Аукціон.
  6. Книжка, розділена на сури. А. Коран. Б. Біблія. В. «Повесть временных лет». Г. «Ромео і Джульєта».
  7. У.Черчіль іронічно зауважив, що йому не подобаються собаки, бо вони дивляться на нас знизу догори, коти — бо вони дивляться на нас згори донизу, а подобаються тварини , які дивляться на нас як на рівних. Кого мав на увазі британський прем’єр? А. Коней. Б. Корів. В. Левів. Г. Свиней.
  8. У якому році представник землян Ніл Армстронг здійснив першу прогулянку по місячній поверхні? А. 1965 р. Б. 1969 р. В. 1975 р. Г. 1979 р.
  9. На прапорі якої країни, як і на прапорі ООН, є гілка оливкового дерева? А. Греції. Б. Кіпру. В. Швейцарії. Г. Венесуели.
  10. У якому році поступила в продаж перша партія «Кока-коли»? А. 1877 р. Б. 1886 р. В. 1914 р. Г. 1923 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №25: 1. Г. 2. А. 3. А. 4. В. 5. Б. 6. А. 7. Г. 8. Б. 9. Б. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,