ФК «Звягель» вийшов у фінал кубку області!

ФК «Звягель» вийшов у фінал кубку області!

БУДЕ ОРГАНІЗОВАНО ВИЇЗД УБОЛІВАЛЬНИКІВ НА ГРУ
Після виїзної перемоги з рахунком 3:1 над городницьким «Поліссям» у першому півфінальному матчі кубку Житомирської області з футболу «Звягель» вдома влаштовувала й нічия.
Проте, за підтримки фан-сектору, звягельчани намагалися й у матчі-відповіді досягти перемоги. Враховуючи, що «Поліссю» для успішного для себе результату потрібно було атакувати, у господарів з’явилася чудова можливість діяти на контратаках. У підсумку численні, попри дощову погоду, глядачі стали свідками видовищного матчу з великою кількістю гольових моментів.
Утім, гравців обох команд підводила реалізація. Тож, у підсумку було зафіксовано нічию — 1:1, яка за сумою двох ігор дозволила новоградському «Звягелю» вперше у своїй історії пробитися до фіналу обласного кубку.
Того ж дня (субота, 17 червня) визначився і другий фіналіст. Ним стало «Полісся» із с.Ставки Радомишльського району, яке вдома відіграло пропущений у коростенському матчі гол, а в серії післяматчевих пенальті виявилося влучнішим, аніж СК «Коростень» (4:3).
Як повідомляє офіційний сайт федерації футболу Житомирської області, фінал кубку відбудеться 28 червня у м.Баранівка. Клуб «Звягель» подбає про організований виїзд уболівальників на цю гру:
28 червня, о 16:00, від стадіону «Авангард» до Баранівки вирушить два автобуси (проїзд безкоштовний).
* * *

Тим часом ігри 7-го туру було проведено у чемпіонаті області. У вищій лізі «Авангард» (Новоград-Волинський) з рахунком 0:1 поступився на виїзді у грі проти «Будівельника» (Гранітне).
У першості області «Звягель-2» (Новоград-Волинський) удома, на стадіоні у «Морському», переміг «Оріон» (Нова Борова) — 3:1. «Авангард-2» зазнав розгрому в Черняхові від тамтешнього «Технічного ліцею» — 1:6.
* * *

Нагадаємо любителям футболу Новоград-Волинщини, що вже найближчої суботи, 24 червня, у Новограді — знову принципові та багатообіцяючі ігри. У дербі зустрінуться ФК «Звягель» та ФК «Авангард», а також дублюючі склади цих команд. Гра між дублерами розпочнеться о 14 годині на стадіоні у «Морському». Матч основних команд (8 тур чемпіонату області) — о 17 годині на стадіоні «Авангард».
Історія протистояння двох новоградських футбольних колективів розпочалася в минулому році у рамках чемпіонату. В матчі першого кола «Звягель» мінімально здолав «Авангард» — 2:1. У другому колі «Авангард» досяг переконливого реваншу — 6:0.
* * *

Тим часом, як повідомляє сайт обласної федерації, на ХХ конгресі Федерації футболу України, який відбувся 16 червня, голову Житомирської обласної федерації футболу Руслана Павлюка включено до складу Виконкому громадської спілки «Федерація футболу України».
«Руслан Павлюк вже вдруге був секретарем мандатної комісії, яка визначала легітимність проведення Конгресу.
Нагадаємо, що на ХХ Конгресі Андрія Павелка було обрано на посаду президента громадської спілки «Федерація футболу України». За відповідне рішення проголосували 95 учасників форуму — одноголосно», — інформують на сайті.
Олег БРЮХАНОВ