ДО КУБКА ГОРБАТЮКА ЗАЛУЧИЛИ ШКОЛИ З РАЙОНУ

ДО КУБКА ГОРБАТЮКА ЗАЛУЧИЛИ ШКОЛИ З РАЙОНУ

Керівництво Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу, яке свого часу виступило організатором спортивного турніру серед вищих навчальних закладів міста на кубок народного депутата України другого скликання Миколи Горбатюка, вирішило розширити географію змагань і запросити до участі команди зі шкіл Новоград-Волинського району.
\"ДО

У першому такому турнірі взяли участь 9 юнацьких команд — з Городницької, Красилівської, Чижівської, Токарівської, Пищівської, Дідовицької, Слободороманівської й Суслівської шкіл, а також команда господарів змагань — економіко-гуманітарного коледжу. Суперництво відбулося у двох видах спорту — міні-футболі й баскетболі.
Звітний турнір особисто відвідав Микола Горбатюк, який нині працює директором приватного підприємства «Райагропостач». Микола Дмитрович підготував для переможців призовий фонд — як для команд, що посядуть призові місця, так і для кращих спортсменів у особистих номінаціях.
У своїх промовах до молоді Микола Горбатюк та директор коледжу Микола Паламарчук закликали школярів та студентів активно займатися спортом, адже це набагато краще й корисніше для здоров’я, аніж інші, так звані, види відпочинку. До слова, під час офіційного відкриття змагань присутнім продемонстрували короткий презентаційний відеофільм, яким агітували школярів вступати на навчання до Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу, де, з-поміж інших, функціонує відділення фізкультури.
Власне самі змагання принесли такі результати. Команда коледжу, хоча й привітно зустріла гостей, проте в запалі спортивної боротьби про гостинність «забула». Студенти НВЕГК виявилися сильнішими як у міні-футболі, так і в баскетболі. Трійку кращих у турнірі з міні-футболу замкнули збірні Городницької та Красилівської шкіл. У змаганнях з баскетболу друге й третє місця посіли відповідно Чижівська та Городницька школи.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА