Воїни «тридцятки» повертаються додому

Воїни «тридцятки» повертаються додому

18 червня у Новограді-Волинському на залізничному вокзалі зустрічали частину особового складу 30-ї окремої механізованої бригади, який прибув із зони проведення АТО на ротацію у пункт постійної дислокації.
Із хлібом та вишитими рушниками героїв прийшли привітати заступник міського голови Оксана Гвозденко, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Наталія Борис та працівники управління, директор Молодіжного центру Олександра Радчук, родини військових, небайдужі новоград-волинці.
Хвилювання і неприхована радість, що їхні найкращі чоловіки повернулися живими й неушкодженими, читалася на кожному обличчі рідних та друзів наших захисників.
Оксана Василівна подякувала військовослужбовцям за сумлінне виконання завдань із захисту цілісності держави, побажавши міцного здоров’я, мирного неба, добра та злагоди, і щоб ангел-охоронець завжди був поряд із ними.
Музичні композиції своїм побратимам подарував військовий оркестр бригади (керівник — Олег Чуй).
На пероні залізничного вокзалу управлінням у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради було встановлено банер із фото бійців військової частини та написом: «Дякуємо вам, що бороните нашу державу!».
Упродовж того дня на рідну землю повернулося більше 200 захисників із гусеничною та колісною технікою. Особовий склад та військова техніка прибуватимуть протягом тижня. Загалом має повернутися близько 2500 військовослужбовців.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради