Новоград-волинські поліцейські отримали новенький «Mitsubishi Outlander»

20 червня у Житомирі урочисто передали 18 службових автомобілів територіальним підрозділам поліції. Ці позашляховики призначені для забезпечення належної роботи груп швидкого реагування і допомагатимуть правоохоронцям вчасно прибувати до місць подій.
Захід пройшов за участі заступника голови Національної поліції Олександра Фацевича, начальника обласного ГУНП В’ячеслава Печененка, керівників Житомирщини та міста, депутатів, громадськості, журналістів.
«Mitsubishi Outlander» отримані в рамках позабюджетної програми в рахунок оплати квоти за Кіотським протоколом. Автомобілі обладнані сучасною системою універсального управління з повним приводом, що робить їх зручними для використання у повсякденній поліцейській роботі. Модель доукомплектована рацією, відеореєстратором, проблисковими маячками та системами зарядки акумуляторів. Крім того, в авто будуть встановлені планшети, куди надходитиме інформація зі служби «102».
Відтак по 3 автомобілі «Mitsubishi Outlander» працюватимуть у Бердичівському, Коростенському та Новоград-Волинському районах, по два — у Коростишівському та Житомирському та по одному — у Малинському, Овруцькому, Олевському, Радомишльському та Чуднівському районах області.
04141.com.ua