www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 26/2017

30 Червня 2017 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Вік живи — вік... А. Рости. Б. Слухай. В. Учись. Г. Рахуй гроші.
  2. Який птах сидів на плечі Джона Сільвера з «Острова скарбів»? А. Ворона. Б. Папуга. В. Соловейко. Г. Горобець.
  3. Відігнуті краї капелюха. А. Миші. Б. Щурі. В. Криси. Г. Пацюки.
  4. Спосіб продажу товарів та майна, при якому покупцем стає особа, котра запропонувала найбільшу ціну. А. Бартер. Б. Аукціон. В. Базар. Г. Хабар.
  5. Дамаск є столицею... А. Лівії. Б. Сирії. В. Кувейту. Г. Анголи.
  6. Посередник при укладанні угод на фондових та товарних біржах. А. Акціонер. Б. Провайдер. В. Маклер. Г. Рекетир.
  7. Скільки разів Олег Блохін ставав чемпіоном СРСР? А. 3. Б. 5. В. 7. Г. 9.
  8. Яка найдовша річка в Європі? А. Волга. Б. Дніпро. В. Дунай. Г. Вісла.
  9. Мойра у старогрецькій міфології — богиня... А. Долі. Б. Дощу. В. Театру. Г. Кіно.
  10. Джон Гленн є найстаршою людиною, яка здійснила космічний політ. У якому віці він це зробив? А. 80 р. Б. 77 р. В. 72 р. Г. 70 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №26: 1. В. 2. Б. 3. В. 4. Б. 5. Б. 6. В. 7. В. 8. А. 9. А. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,