Золота молодь звягельщини-2017

Золота молодь звягельщини-2017

ЗНАЙОМТЕСЯ: МЕДАЛІСТИ МІСТА І РАЙОНУ
Пролунав останній дзвоник, відшумів випускний бал, і перед кожним із учорашніх школярів відкриваються двері дорослого життя. Яким воно буде, — значною мірою залежить від них самих. Адже шкільні роки, коли вони перебували під постійною опікою батьків та вчителів, залишаються у минулому. Водночас кожен із випускників покидає школу не з порожніми руками, а маючи багаж знань і вмінь, які, маємо надію, не раз допоможуть молоді у виборі правильних життєвих рішень.
Звісно, що не завжди оцінки в атестаті відіграють визначальну роль у подальшому житті людини. Втім школярі, котрі щороку демонстрували найвищий рівень знань із кожного предмету, без сумніву, заслуговують на особливу повагу.
Які вони — щасливі володарі золотих та срібних медалей? Відповідь на це питання дає газета «Звягель», представляючи вашій увазі нашу традиційну рубрику, підготовлену спільно з інформаційно-методичним центром управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради та відділом освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації.
























































































































\"Золота ГУМЕНЮК Богдана, НВК «Гімназія ім.Лесі Українки — школа І ступеня», золота медаль

На відмінно навчалася у НВК із першого класу. Є неодноразовим переможцем і призером міських та обласних олімпіад з англійської та німецької мов. Отримала звання «Кращий знавець іноземних мов» у відкритому рейтингу «Гордість міста». Головне, чого прагне, — це вступити до ВНЗ. Переконана, що майбутня діяльність буде пов’язана з іноземними мовами. Також мріє подорожувати у вільний час із родиною й друзями, адже саме їхня любов та підтримка дуже важлива для Богдани.
\"Золота ШВЕД Юлія, ЗОШ №2, золота медаль

Ввічлива й привітна, серйозна та старанна, завжди зберігає оптимізм, дівчина з поетичною душею та великим інтелектом. Їй притаманна завзятість і прагнення до поставленої мети. У майбутньому мріє стати успішним логістом, докладатиме максимум зусиль, щоб підприємства й торговельні компанії гідно представляли нашу країну на світовому ринку та забезпечували українців якісними товарами.
\"Золота ПАВЛОВСЬКИЙ Ярослав, НВК «Гімназія ім.Лесі Українки — школа І ступеня», золота медаль

Прізвище Павловських — відоме у місті. Ярослав — гідний представник династії. Переможець олімпіад, інтелектуал, незмінний ведучий концертних програм, «душа» класу. Ярослав озирається на свої шкільні роки, як на відмінно прожитий робочий день. Робота виконана, і він задоволений нею. Якби його запитали молодші школярі, на що потрібно звертати найбільшу увагу, то відповідь була б: «Зосередьтеся на навчанні і завжди вірте в себе!»
\"Золота БАРАНОВСЬКА Ірина, ЗОШ №2, срібна медаль

Розумна, вродлива дівчина з тонким почуттям прекрасного. Упевнена в собі, весела та порядна, щира й доброзичлива. Цілеспрямована і має серйозні плани на майбутнє. На думку Ірини, перспективною є та професія, яка приносить користь суспільству. У майбутньому прагне стати людиною з великої літери, бути потрібною іншим. Її мрія — займатися улюбленою справою і залишатися гордістю для тих, хто завжди підтримував.
\"Золота ЖОВТЕЦЬКА Марина, НВК «Гімназія ім.Лесі Українки — школа І ступеня», срібна медаль

Яскрава особистість, творча, натхненна, наполеглива в навчанні. Вимоглива до себе та до інших. Їй вдається поєднувати танці, спів, спорт і навчання на високому рівні. Марина — щаслива, адже один із важливих етапів у її житті закінчився. Але Марина впевнена, що наполегливість допоможе вступити у бажаний ВНЗ, адже у майбутньому вона хоче бути перекладачем. Марина вірить у те, що усі її мрії й задуми збудуться.
\"Золота ДРОЗДА Богдан, ЗОШ №3, золота медаль

Непомітно промайнули безтурботні шкільні роки. Теплі спогади про цей прекрасний час залишаться з Богданом назавжди. За ці роки у рідній школі він здобув якісну загальну середню освіту, і, сподівається, отриманий багаж знань допоможе вступити до омріяного ВНЗ. Всім випускникам Богдан бажає успіхів і наснаги на шляху до здобуття вищої освіти.
\"Золота КОВАЛЬЧУК Ольга, НВК «Гімназія ім.Лесі Українки — школа І ступеня», срібна медаль

«Якщо людина талановита, — вона талановита в усьому». Ці слова Марка Твена — саме про Ольгу. 11 років — тільки на відмінно. Постійна ведуча шкільних програм та концертів. Пісень у її виконанні завжди чекають із нетерпінням. Наполеглива, старанна і практично бездоганна. Щоб уявити майбутнє, треба насамперед поставити перед собою ціль і прагнути досягти її. Мета Ольги — постійно розвиватися, досягати нових вершин, попри труднощі. Цьому її навчили батьки і вчителі.
\"Золота ЛИСЮК Тетяна, СШ №4, золота медаль

Під час навчання цікавилась вивченням іноземних мов. У цьому вбачає можливість розширити свій кругозір та краще пізнати світ, тому не має сумніву, що майбутня професія буде тісно пов’язана саме з таким напрямом. А зараз основне бажання — вступити в омріяний ВНЗ та вже там поглиблювати знання, здобуті в школі.
\"Золота КРУПОВИЧ Дарина, НВК «Гімназія ім.Лесі Українки — школа І ступеня», срібна медаль

Дарина — гордість батьків і гімназії. Вона з тих, хто встигає все: гарно вчитися, закінчити музичну школу, співати у шкільному ансамблі, брати участь у конкурсах, бути постійним членом гімназійної команди інтелектуального клубу «Що? Де? Коли?». Цілеспрямована, впевнена і завжди усміхнена. Сьогодні перед нею відчинені двері в доросле життя, і вже час вирішувати, ким бути у майбутньому. Щоразу думки, погляди змінюються. Але що знає напевне, так це те, що завжди треба залишатися людиною.
\"Золота РУДЗІНСЬКИЙ Владислав, СШ №4, срібна медаль

Владислав хотів би поєднати своє майбутнє з юриспруденцією. Оскільки, вважає, що це цікаво. До того ж, у сучасному суспільстві необхідно знати свої обов’язки і права, щоб бути прогресивним громадянином своєї держави. А ще, як будь-яка людина, хотів би створити в майбутньому щасливу сім’ю.
\"Золота МУХАРОВСЬКА Ірина, ЗОШ №2, золота медаль

Вродлива, ніжна і доброзичлива, з вишуканим смаком і чарівною усмішкою. Наполеглива, старанна, дівчина-інтелектуал, гордість не лише сім’ї, класу, школи, а й усього міста. Ірина — стипендіат Кабінету Міністрів України. У майбутньому хоче всебічно розвиватися, приносити користь своїй країні та її громадянам. Своє життя мріє пов’язати зі сферою сучасних інформаційних технологій, хоче вивчити декілька іноземних мов, а також багато подорожувати.
\"Золота ЖУРАКІВСЬКА Ірина, СШ №4, срібна медаль

Ірина — наполеглива, старанна в усьому учениця. Захоплюється різними видами спорту, бере участь у спортивних змаганнях із волейболу, тенісу, де разом із командою неодноразово посідала призові місця на міських турнірах. А ще Ірина полюбляє декламувати вірші, бути ведучою різноманітних шкільних заходів, адже має емоційне виразне мовлення, щирий тембр голосу і мріє улюблену справу не залишати у подальшому житті.
\"Золота СТАСЕВИЧ Тетяна, СШ №4, срібна медаль

Багато людей із дитинства знають, ким вони хочуть стати. Найчастіше, на запитання про майбутню професію, діти відповідають, що хочуть стати космонавтами, пожежниками, акторами, лікарями. Тетяна з дитинства була впевнена, що хоче вивчити декілька мов. І вже змалечку почала інтенсивно вивчати англійську мову. Можливо, професія перекладача — не настільки творча, як професія художника, але вже точно не менш захоплююча, ніж професія менеджера.
\"Золота СПІВАКІНА Анастасія, ЗОШ №7, золота медаль

Анастасія — гордість своєї школи, в якій вона навчалася з першого класу. Дівчина — дуже відповідальна та старанна. Має чималу кількість нагород за участь в олімпіадах. У вільний час займається спортом, веде активний спосіб життя. Настя мріє знайти своє місце у суспільстві та приносити користь людям. Після закінчення школи вступатиме до Київського політехнічного університету. Мріє стати програмістом.
\"Золота ЮХИМОВИЧ Марина, СШ №4, срібна медаль

Завжди активна, творча, як кажуть, встигає все: відмінно закінчила музичну школу, відвідувала гуртки вишивання, займалася спортом… Із цікавістю опановувала всі шкільні предмети, проте більше схильна до вивчення точних дисциплін. Тож, і свою майбутню професію пов’язує саме з ними. Хоче спробувати себе у професії, яка пов’язана з кібернетикою. Адже саме в цій галузі можна розвиватися, дізнаватися щось нове.
\"Золота ГОНЧАРУК Олександр, колегіум, золота медаль

Кредо Олександра: «Шлях долає той, хто йде. Мети досягає той, хто бореться». Веде активний спосіб життя: займається спортом, любить грати у футбол, відкривати щось нове, подорожувати. На цьому етапі життя Олександр мріє обрати ту професію, в якій зможе реалізувати себе, знайти своє місце у цьому світі. До кожної справи намагається знайти творчий підхід, перетворити буденність і одноманітність у незвичайність та оригінальність.
\"Золота ПИСАРЕНКО Марія, ЗОШ №5, срібна медаль

Марія — творча особистість. Переможниця конкурсів читців-декламаторів міського та обласного рівнів, творчих конкурсів з української мови, конкурсу виконавців естрадної пісні «Сонячне коло». У 2016 році стала переможцем міського конкурсу «Учень року» в номінації «Творча особистість». Марічка — один з авторів відеоролика про важливість вивчення англійської мови, який здобув перемогу в міжнародному проекті GoGlobal.
\"Золота ГУЦУЛ Денис, колегіум, золота медаль

Денис захоплюється музикою і кінематографом. Обожнює фільми з філософським та психологічним змістом, бо саме це допомагає йому зрозуміти навколишній світ. На даний момент головна мрія — вдале завершення вступної кампанії. Надзвичайно зворушливими є слова Дениса щодо ідеалу, яким для нього стала мама, Гуцул Тетяна Петрівна, тому що сильнішої людини він ніколи не зустрічав, та й навряд чи, зустріне у своєму житті.
\"Золота БАРАНОВСЬКА Дар’я, ЗОШ №6, золота медаль

Переможець і призер олімпіад із математики, астрономії, економіки й хімії. Улюблені предмети — математика і хімія. Захоплюється сучасною художньою літературою. Хобі — вишивання бісером. Своє майбутнє хоче пов’язати з біотехнологією.
\"Золота ГОЛОВАЧУК Станіслав, колегіум, срібна медаль

«Мрія — це те, що рухає людину вперед», — вважає Стас. Як і у будь-якої людини, мрій у нього багато. Та наразі головною серед них є вступ до омріяного КПІ ім.Ігоря Сікорського. Кумиром для Стаса є відомий американський актор, спортсмен та громадський діяч Арнольд Шварценеггер. Станіслав вважає себе простим хлопцем, хтозна, можливо, в цьому і полягає його родзинка.
\"Золота ЛОПАТЮК Ольга, ЗОШ №6, золота медаль

Улюблений предмет Ольги — англійська мова. Призер II етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови. Захоплюється танцями. Брала активну участь у конкурсах агітбригад пожежників і екологів. У майбутньому мріє стати успішною людиною, яка досягає всіх своїх цілей.
\"Золота ОРЕХОВА Іванна, ЗОШ №6, золота медаль

Іванна була головою обласної ради старшокласників та головою МГМО «Лідер». Має значні досягнення в області навчання, музики і громадської діяльності. Закінчила у 2015 році Школу мистецтв, у 2016-2017 н. р. стала стипендіатом міського голови. У майбутньому хоче вступити на навчання у КПІ ім. Ігоря Сікорського і стати економістом. Але має ще одну мрію: прагне змінити нашу країну, тому має плани спробувати себе у політичній справі.
\"Золота ПОДОЛЯНЧУК Валентин, Киківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль

Від сьогодні ми робимо перший крок у доросле життя.
Хочеться подякувати рідній школі, вчителям та батькам за знання, які допоможуть досягти нових вершин у майбутній професійній діяльності та особистому житті. Усім випускникам бажаю слухати своє серце і впевнено крокувати до поставленої мети!
\"Золота МАЙДАНОВИЧ Яна, Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль

Здається, ось тільки вчора всі ми вперше ступили на поріг школи, а сьогодні вже покидаємо нашу другу домівку. За одинадцять років школа стала невід’ємною частиною нашого життя, в ній ми проводили більше часу, ніж вдома. Я навіть не уявляю, яким одноманітним було б моє життя без олімпіад, конкурсів, без постійного прагнення бути кращою. Напевно, зараз саме час подумати про плани на майбутнє… Найголовніше — не втратити людяність та віру у здійснення мрій. Сподіваюсь, що я обов’язково вступлю до омріяного ВНЗ та розвиватиму свої вміння і таланти. Хочеться подякувати усім вчителям, які вчили справжньої життєвої мудрості.
\"Золота ВОЛКОВА Ілона, Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль

Зараз, коли стою на порозі дорослого життя і згадую шкільні роки, я хочу подякувати своїй любій школі. Бажаю їй процвітання, перемог та хороших учнів. Я дуже вдячна вчителям за глибокі знання, які вони мені дали. Зараз я мрію бути просто щасливою, вступити у вищий навчальний заклад, не помилитися з вибором професії і обрати справу свого життя. Також у майбутньому хочу багато подорожувати, побувати у всіх куточках нашої планети, ніколи не зупинятися на досягнутому та долати нові вершини.
\"Золота СУПРУНЧУК Олег, Городницька ЗОШ I-III ступенів, срібна медаль

Школа… П’ять літер, в яких закарбовано одинадцять років мого життя. Вона дала мені прекрасні знання, подарувала гарних друзів.
Працюючи зі справжніми професіоналами, моїми вчителями, мені вдалося досягти неабияких перемог — стати багаторазовим переможцем обласних змагань, конкурсів, олімпіад. Але час йде…
Для нас вже пролунав останній дзвоник. Ми подорослішали і стали на порозі самостійного життя.
Сподіваюся, що здобуті знання в школі, стануть успішним стартом у моєму житті.
— золота медаль
— срібна медаль