Повідомлення

Організаційний комітет з питань підготовки та проведення громадського обговорення пропозиції депутатів міської ради щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад, повідомляє про проведення процедури громадського обговорення питання «Про ініціювання депутатами міської ради пропозиції щодо добровільного об’єднання територіальних громад міста Новограда-Волинського та села Гульськ Гульської сільської ради Новоград-Волинського району в Новоград-Волинську міську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у місті Новограді-Волинському».
Пропозиції (зауваження) громадськості щодо зазначеного питання подаються на ім’я голови організаційного комітету — першого заступника міського голови Колотова С.Ю. — у письмовій формі або надсилаються електронною поштою на офіційний сайт міської ради в рубрику «Електронні звернення» із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, до 20 липня 2017 року. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.
Загальноміські громадські слухання вищевказаного питання відбудуться 20 липня 2017 року, о 15:00, у великій залі Будинку рад (вул.Шевченка, 16).
Реєстрація бажаючих взяти участь у громадських слуханнях здійснюватиметься за пред’явленням паспорта громадянина України, з 13:30 до 15:00.
Запрошуються всі бажаючі.
С.КОЛОТОВ, голова організаційного комітету