МАРИНА МАКАРЕНКО — «МІС СНІГУРОНЬКА-2009»

МАРИНА МАКАРЕНКО — «МІС СНІГУРОНЬКА-2009»

8 лютого у великій залі гарнізонного Будинку офіцерів пройшла конкурсно-розважальна програма «Міс Снігуронька-2009». І хоча традиційні новорічні заходи, здебільшого, тривають до середини січня, навіть у лютому знайшлося немало бажаючих знову відчути атмосферу зустрічі Нового року, одним із символів якого, як відомо, є Снігуронька.
Нудьгувати глядачам не довелося, адже за звання «Міс Снігуронька-2009» суперничали п’ять вродливих дівчат, кожна з яких намагалася довести, що саме вона гідна перемоги.
За підсумками семи конкурсів, серед яких були танцювальний, інтелектуальний, конкурс костюмів, журі присудило перемогу Марині Макаренко, мешканці села Сусли Новоград-Волинського району.
Втім, як завжди буває під час подібних конкурсів, без символічного звання не залишилася жодна з учасниць. Отже, «Міс чарівність» присудили Альоні Поліщук, «Міс Загадка» — Яні Антоневській, «Міс Усмішка» — Ользі Білошицькій, «Міс глядацьких симпатій» — Наталії Васильчук. Всі учасниці були нагороджені призами й подарунками від місцевих спонсорів. Окремий приз також отримала краща організована група підтримки з-поміж глядачів – було вирішено, що найпалкіше вболівали за переможницю Марину Макаренко.
Як і обіцяла організатор, ведуча й режисер конкурсно-розважальної програми Неллі Ольшевська, дівчина, котра здобуде звання «Міс Снігуронька-2009», отримає запрошення на участь у ролі Снігуроньки в новорічних святах, що супроводжуватимуть зустріч 2010 року.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА