«Сильне покоління» завітало до Новограда

«Сильне покоління» завітало до Новограда

4-ий рік поспіль в Україні проходить молодіжний проект під назвою «Сильне покоління». Молоді люди з різних куточків нашої країни збираються в команди по різних містах, щоб проводити соціальні програми, благодійні концерти та на власному прикладі показати жителям населених пунктів, як можна здорово і корисно проводити свій вільний час.
Цього року одним із 40 міст, що приймають «Сильне покоління», став Новоград-Волинський. З 28 червня по 10 липня жителі та гості міста зможуть відвідати ряд програм.
Так, 2 липня в міському Парку культури та відпочинку відбудеться дитяча пізнавальна програма «Країна здоров’я». Маленькі гості зможуть познайомитися з ведмедиком Гошкою, пограти в різні ігри, побувати на станціях здоров’я, а в кінці — отримати подарунок.
А з 3 по 9 липня (крім суботи) в місцевому Парку культури на дітей чекає «Канікулярна школа», де в ігровій формі малюки дізнаються, як знайти справжнього Друга.
Для молоді також організують декілька соціальних проектів. 3, 4 та 6 липня, о 20:30, в літньому театрі місцевого парку відбудеться «Паркіно — кіно просто неба». Заплановано проведення арт-кафе «Parkovka», де молоді люди зможуть цікаво провести час, граючи в різноманітні ігри.
9 липня жителі міста зможуть приєднатися до благодійності, адже на ринку «Урожай» пройде благодійний концерт «Життя людини — безцінне», зібрані кошти з якого підуть на лікування важкохворої з Новограда-Волинського.
Усі проекти проходять за сприяння місцевої адміністрації та за підтримки молодіжного руху «Сильне покоління», благодійного фонду «Краще життя», Українського гуманітарного інституту та телеканалу «Надія».
Команда проекту запрошує жителів міста активно долучатися до запропонованих програм. Давайте нести надію разом!
Благодійний фонд «Краще життя»