Вітання 27/2017

Вітання 27/2017



















































10 липня святкуватиме свій 50-річний ювілей Петро Миколайович РОЮК з с.Майстрова Воля


Є ювілеї різні, але одна з найкращих дат, коли вітання шлють найрідніші, а тобі — лише «50». Щиро вітаємо тебе зі святом урочистим. дякуємо Богу, що ти є на землі. Хай над тобою небо буде чисте, радісно на серці, повно на столі. Хай стелиться життя розмаєм, і хилить щастя повен цвіт. Ми від душі тобі бажаєм здоров’я міцного і многая літ.


З повагою дружина, доньки та онучки



7 липня відзначає ювілей лауреат премії імені Лесі Українки обласного відділення Українського фонду культури, кавалер ордена «Звягель», режисер загальноміських заходів міського Палацу культури імені Лесі Українки — Ірина Іванівна Панасюк


Ваші роки — то Ваш скарб, їм ціни немає, кожен рік багато варт, всі про це ми знаєм. Вашу мудрість знаєм ми, цінуємо Ваш досвід, шани в Вас поміж людьми і поваги досить. Тож прийміть уклін від нас, щирі слова шани, всякий день й усякий час пишаємось ми Вами.


Працівники МПК



7 липня святкує ювілей Іван Павлович МАРЧУК


Нехай душа у вас ніколи не старіє, на білій скатертині будуть хліб та сіль, своїм теплом хай завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, без чого не складається життя — любов, здоров’я, щастя, дружба та вічно молода душа.


З повагою і любов’ю дружина, діти, онуки і правнучка Сюзанна!



7 липня святкує свій Золотий ювілей Петро Петрович БІЛЮК


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й надійно. Ти — гарний господар і татко чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати в тяжку хвилину, що в рідному домі — надійно та щиро, живи нам на радість у щасті й любові. Хай Бог посилає здоров’я та силу. Живи до ста літ в любові родинній.


З любов’ю та повагою дружина, діти



9 июля празднует юбилей любимый муж, отец — Пётр Николаевич КОЗАЧЕНКО


Папа, папочка, папуля, с Днём рожденья от сынули. Я совсем большой уж стал, пожеланья написал. Дни пусть золотые не спеша идут, денежки шальные на счетах растут. Пусть удача знает, где тебя искать, всё, что пожелаешь, будет исполнять.


С любовью сын Ярослав, жена Наталья



9 липня святкуватиме Золотий ювілей Лідія Миколаївна МУСІЄНКО


Усі найкращі привітання моїй сестричці. Як промінь сонця, розквітаєш, нехай чоловік тебе дуже кохає. Хай Бог додає здоров’я і сили.


З повагою брат Петро з сім’єю



9 липня святкуватиме свій ювілей кохана дружина — Лідія Миколаївна МУСІЄНКО зі своїм братом Петром Миколайовичем КОЗАЧЕНКОМ з с.Олександрівка


Спинити час ніхто не в змозі, і ліс шумить, і квітне сад. На вашому життєвому порозі з’явилось мудрих 50! Нехай для вас не згасає сонце, нехай не віють в душу холоди, хай жито на столі і Бог на небі вас завжди рятують від біди. Хай радістю повниться дім, щастям, спокоєм, миром, любов’ю.


З повагою чоловік, донька Іра, сестри, брати, племінники



3 липня святкувала Золотий ювілей Марія Володимирівна Онищук


Твій ювілей — не тільки твоє свято, радіють всі — і друзі, й рідні теж. Хай Бог пошле іще років багато, здоров’я, щастя, радості без меж! Нехай добром наповнюється хата, достатком, щирістю і сонячним теплом, хай буде вірних друзів в ній багато, щастя доля огорта крилом, а весни будуть світлі, легкокрилі, не буде втоми лагідним рукам. Нехай здійсниться те, що не збулося, і добре серце не підкориться рокам.


З повагою родина Демчуків



7 липня святкує День народження найкраща хрещена і сестричка — Людмила Володимирівна САВІНА


Бажаємо щастя, добра і тепла, хай будуть достаток і добрі діла, здоров’я міцного, щастя без краю — усього найкращого щиро бажаєм.


З любов’ю та повагою твої рідні


 

10 липня святкуватиме ювілей Сергій Олександрович СВІДЕРСЬКИЙ


Хай легко працюється, добре живеться, все вміється, множиться і додається. До сотні років дожить довелось, усе, що чекав ти в житті, щоб збулось.


З любов’ю та повагою сестра Інна з сім’єю, хрещена з сім’єю


 

8 ЛИПНЯ — ДЕНЬ РОДИНИ


Шановні краяни! Щороку, 8 липня, вся країна відзначає День родини.

Родина для кожного — це найдорожчі люди, які найбільше люблять і розуміють, навчають народній мудрості. У батьківській хаті прищеплюється любов до рідної мови, культури, бо саме сім’я є життєдайним джерелом споконвічно українських цінностей та традицій.

Щиро вітаємо вас із Днем родини! Бажаємо, щоб затишок, спокій, любов, достаток, взаємоповага та взаєморозуміння панували у ваших родинах!

Нехай для кожного з вас родина буде надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.

Зі святом вас!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Григорія Антоновича ГОНГАЛА — 08.07.1926 р.н.

Станіславу Францівну МАЛІНОВСЬКУ — 12.07.1927 р.н.

Сіму Аврумівну БОНДАРЕЦЬ — 13.07.1930 р.н.

Івана Степановича ЖУКА — 13.07.1932 р.н.

Валентину Миколаївну ЛЯШУК — 08.07.1946 р.н.

Олексія Павловича ПЕТРОЧЕНКА — 08.07.1952 р.н.

Петра Миколайовича КАЛЬНИЦЬКОГО — 08.07.1955 р.н.

Петра Васильовича ГАВРИЛЮКА — 11.07.1960 р.н.

Миколу Петровича ЮХИМЧУКА — 12.07.1962 р.н.

Петра Арионовича КОРОЛЮКА — 11.07.1966 р.н.

Петра Леонідовича ОГОРОДНИКА — 09.07.1969 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»