www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 27/2017

07 Липня 2017 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Притулок крейсера «Аврора». А. Волга. Б. Нева. В. Об. Г. Дніпро.
  2. Основний компонент повітря. А. Кисень. Б. Азот. В. Водень. Г. Аргон.
  3. Трутень живе серед... А. Мурах. Б. Бджіл. В. Метеликів. Г. Колорадських жуків.
  4. Ім’я у німців, що є аналогом російського Івана. А. Гельмут. Б. Ганс. В. Карл. Г. Отто.
  5. Основна одиниця сили електричного струму. А. Ампер. Б. Вольт. В. Ом. Г. Джоуль.
  6. Річка в Шепетівці. А. Курка. Б. Качка. В. Гуска. Г. Індичка.
  7. За ленінськими підрахунками, якщо до радянської влади додати електрифікацію всієї країни, то будемо мати... А. Соціалізм. Б. Капіталізм. В. Комунізм. Г. Анархію.
  8. З якого року Одеса офіційно носить свою назву? А. 1597 р. Б. 1606 р. В. 1795 р. Г. 1917 р.
  9. Прізвище 11-го президента США. А. Взвод. Б. Рота. В. Полк. Г. Ескадра.
  10. У якій країні народився П.Карден? А. Франція. Б. Англія. В. Іспанія. Г. Італія.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №27: 1. Б. 2. Б. 3. Б. 4. Б. 5. А. 6. В. 7. В. 8. В. 9. В. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,