Традиції успіху: компанія Cersanit відсвяткувала 10 річницю

Традиції успіху: компанія Cersanit відсвяткувала 10 річницю

\"Традиції24 червня 2017 року відомий виробник керамічної плитки та санітарної кераміки компанія Сersanit відзначила 10-ту річницю роботи. Свято було без зайвого пафосу та офіціозу — родинне, щире, по-справжньому веселе, цікаве для дорослих та насичене для малюків.
\"Традиції \"Традиції

\"Традиції— У нас уже є традиція — щороку святкувати День Церсаніту або ж День сім’ї, як ще ми його називаємо, саме так — у колі родини, з дітьми та близькими. Адже Сersanit для багатьох тих, хто тут працює, вже давно став чимось більшим, ніж просто місце роботи. Колектив об’єднують спільні здобутки, традиції, щира дружба та тепла атмосфера, котра склалася серед колег, багато з яких поруч вже, власне, 10 років, — зазначив генеральний директор ТОВ «Церсаніт Інвест» Збислав КРОВЯК.
До слова, всі, хто працює саме 10 років, на святі були нагороджені сувенірною плиткою «10 років разом з Сersanit» та цінними подарунками.
\"ТрадиціїОлександр МАСЛОВ — нині начальник зміни Заводу санітарної кераміки. Пригадує, що 10 років тому також прийшов сюди і вирішив, що саме на Сersanit досягне своїх мрій:
— Пригадую, як ми розпочинали із навчання у Польщі, скільки було всього нового, як робили монтаж обладнання «з нуля» — від фундаменту до повноцінного запуску заводу. За 10 років я тут не просто зробив кар’єру, я виріс у всіх сенсах. Нас постійно навчають чомусь новому, весь час опановуємо якісь нові знання: і з виробництва, і з управління персоналом. Тому всім, хто допитливий, амбіційний та не любить стояти на місці, скажу із власного прикладу — приєднуйтеся до родини Сersanit!
\"ТрадиціїВолодимир КИРЕЙ, начальник дільниці сортування Заводу плитки керамічної теж працює тут з 2007 року:
— Для мене справді робота — як родина. Обрав її і треба розвиватися, будувати тут своє життя, долати труднощі, рости, а не бігати з одного місця праці на інше. Сersanit — моє перше робоче місце після університету, і змінювати нічого не збираюся, все тут мене влаштовує: і зарплата, і колектив, і те, що є стабільність. На заводі і дружина моя працює, правда, зараз в декреті. Тому для нас це справді «сімейне підприємство», і ми раді, що ми разом і що ми — тут.
\"ТрадиціїНа святі отримали подарунки не лише ті, хто з родиною Сersanit вже 10. Серед колективу було визначено «ТОП 50» — кращі працівники за результатами роботи року. Вони були нагороджені почесними грамотами та подарунковими сертифікатами.
А гарний настрій був у всіх. Майстер Заводу санітарної кераміки Олександр ЯЦЕНКО 7 років тому прийшов сюди простим працівником. На святі з нагоди 10-річчя компанії він поділився думками про те, кому тут вдається не лише «закріпитися», але й зробити кар’єру:
— Щоб досягти успіху, треба вміти мислити широко: бачити завод, як цілісну систему, вникати в усі процеси, працювати на загальний результат. З першого дня роботи тут я побачив перспективи заводу, тому доклав зусиль, щоб вирости і реалізуватися саме тут, вдома, в рідному Новограді.
\"ТрадиціїА ось Дмитро ТОМАШ, начальник технічного відділу Заводу плитки керамічної, працює на Сersanit зовсім недавно, але відверто каже: відчуває себе частиною команди і дуже радий, що він тут:
— Сersanit — це компанія зі світовим ім’ям та величезними перспективами. Я прийшов сюди, бо шукав компанію з перспективами. У мене тут багато друзів, знайомих, і всі говорили лише позитивні відгуки. Вже за невеликий період роботи я бачу результати, бачу багато завдань, викликів, які хочеться вирішувати. Одним словом, на Сersanit працювати — не нудно. Ось так, як і на цьому святі: все динамічно, злагоджено, дружно.
\"ТрадиціїНа святі справді було гамірно, весело, розмаїто: ті, хто завзято працює, ті й на відпочинку вміють «запалювати». Дорослі перетягували канат, палицю, змагалися у присіданнях, дітлахи бавилися на батутах, раділи роботам майстрів аквагриму, тішилися разом із запальними аніматорами.
А потім на сцену вийшов С.К.А.Й. Концерт був теплим, щирим і дуже відвертим — так, як і годиться у родинному колі. Красиві українські пісні дуже пасували до атмосфери свята. І коли соліст гурту Олег Собчук звертався до своїх слухачів, було відчутно: дивлячись на палаючі очі родини Сersanit, він говорить щиро, а не просто «концертними штампами»: «Ви — незвичайні, адже ви своєю працею будуєте своє життя і нашу спільну країну. За вами майбутнє». Справді, люди, котрі створюють власні традиції успіху у рідному краї, варті поваги і захоплення.