Хроніка 28/2017

ДТП ЗАБРАЛА ЖИТТЯ МЕШКАНКИ НОВОГРАДА-ВОЛИНСЬКОГО
Вкотре на автодорозі «Київ-Чоп» стається дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої гинуть мешканці Новоград-Волинського району.
Цього разу, 9 липня, на 238-му км автотраси «Київ-Чоп» водій автомобіля «Mercedes S350» на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на пенсіонерку.
Внаслідок отриманих під час дорожньо-транспортної пригоди травм жінка померла на місці. Поліція проводить досудове розслідування у рамках розпочатого кримінального провадження.
Подія сталася о 19 годині 30 хвилин у с.Пилиповичі Новоград-Волинського району. За кермом автомобіля перебував 45-річний житель Волинської області, який рухався у напрямку міста Рівного. У результаті ДТП 59-річна жителька міста Новограда-Волинського отримала травми, що виявилися несумісними із життям.
У «CAR MANi» ЖІНКА ПОЦУПИЛА 9 ТЕЛЕФОНІВ НА 25 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ
10 липня до чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції із заявою звернулася приватний підприємець про те, що у цей день невідома особа, перебуваючи у приміщенні магазину «CAR MAN» по вул. Шевченка, 39, у місті Новограді-Волинському, викрала мобільні телефони.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками кримінальної поліції Новоград-Волинського відділу поліції встановлено, що 10 липня, близько 12 години, місцева мешканка, 1987 р.н., перебуваючи у приміщенні магазину «CAR MAN» по вул.Шевченка, 39, у місті Новограді-Волинському, шляхом вільного доступу, умисно таємно викрала із полиць мобільні телефони різних марок в кількості 9 штук, а саме: Lenovo, Xiaomi, Geotel, Alkatel, Meizu, Doogee, Blackvil, Goodluck, на загальну суму близько 25000 грн.
До речі, дана особа ще й працювала продавцем у вказаному магазині.
Наразі слідчими поліції розпочато кримінальне провадження.
У С.ДОВБИШ БАРАНІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗГОРІЛО ШІСТЬ КВАРТИР
По прибуттю пожежників було встановлено, що виникло займання газового балона у квартирі, що знаходиться на другому поверсі. З метою недопущення можливих жертв серед мешканців будинку, вогнеборці провели евакуацію мешканців та продовжили гасіння пожежі.
Силами одного спецавтомобіля пожежу загасити не вдавалося, на місце події прибув другий автомобіль.
Проклавши трубопровід до будинку, рятувальники для гасіння пожежі використали воду із річки.
Невдовзі пожежу загасили, але наслідки для власників осель — жахливі: постраждало шість квартир верхнього поверху та знищено дах будинку. За яких обставин виникла пожежа — встановлюють правоохоронці.
04141.com.ua

РЯТУВАЛЬНИКИ ВИВІЛЬНИЛИ ЖІНКУ, ЯКА ПРОВАЛИЛАСЯ… ПІД ПІДЛОГУ
4 липня, о 07:43, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м.Коростень жінка провалилася під підлогу у веранді житлового будинку та не може самостійно вибратися.
З’ясувалось, що 59-річна постраждала поралась по господарству. Коли йшла верандою, то через надмірну вагу підлога під нею провалилася, і жінка половиною тулуба застрягла в отворі. Самотужки вибратися із провалля вона не могла. У неї в кишені був мобільний телефон, з якого вона і набрала номер «101».
Четверо рятувальників руками витягли постраждалу з провалля. Серйозних тілесних ушкоджень вона не отримала та від допомоги медиків відмовилася.
УДСНС України у Житомирській області

В ОЛЕВСЬКУ П’ЯНИЙ ЧОЛОВІК ПІСЛЯ СВАРКИ З ДРУЖИНОЮ ЗГОРІВ У ВЛАСНІЙ МАШИНІ
8 липня, о 12:28, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць м.Олевськ виникло загоряння автомобіля «Москвич». Про це рятувальників сповістили сусіди власника легковика, коли почули вибух.
По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця пригоди, полум’ям було повністю охоплено автомобіль. Транспортний засіб знаходився на подвір’ї, поблизу гаража. У салоні, на водійському сидінні, вони помітили тіло людини. Це був 47-річний власник авто. Чоловік уже не подавав ознак життя.
Як з’ясувалося, того дня власник легковика посварився зі своєю дружиною та пішов до гаража. Він був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік закурив цигарку та заснув. Недопалок упав у салоні та почав тліти. На задніх сидіннях знаходилась 10-літрова каністра з бензином, до якої дістався вогонь, що, ймовірно, і призвело до трагедії.
Силами бійців ДСНС о 12:35 пожежу локалізовано, а о 13:05 — ліквідовано. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час паління.
УДСНС України у Житомирській області