www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 28/2017

14 Липня 2017 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Де сиділи «А» і «Б», які впали і пропали? А. На антені. Б. На трубі. В. На гілці. Г. На голці.
  2. Командир порівнює вправних солдатів із ... А. Котами. Б. Солов’ями. В. Орлами. Г. Гусьми.
  3. Берлін до 1990 року був розділений на соціалістичну і капіталістичну частини ... А. Парканом. Б. Канавою. В. Валом. Г. Стіною.
  4. Яке із семи чудес світу знищив Герострат, щоб обезсмертити своє ім’я? А. Храм Артеміди. Б. Сади Семіраміди. В. Колосс Родоський. Г. Єгипетські піраміди.
  5. Під яким прапором відплив «Титанік»? А. США. Б. Великобританії. В. Франції. Г. Іспанії.
  6. Національність Пікассо. А. Француз. Б. Іспанець. В. Італієць. Г. Голландець.
  7. Дружиною кого із «Бітлз» була Йоко Оно? А. П.Маккартні. Б. Дж.Леннона. В. Дж.Харрісона. Г. Р.Старра.
  8. Скільки років прожив видатний австрійський композитор Франц Шуберт? А. 31. Б. 51. В. 71. Г. 91.
  9. Де знаходиться місто Йокосука? А. Китай. Б. Японія. В. КНДР. Г. Монголія.
  10. Якою була середня швидкість переможця перших у світі автоперегонів, які проходили у Франції в 1895 році? А. 24 км/год. Б. 32 км/год. В. 39 км/год. Г. 45 км/год.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №28: 1. Б. 2. В. 3. Г. 4. А. 5. Б. 6. А. 7. Б. 8. А. 9. Б. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,