Відбулася презентація програмного забезпечення SDS від ПрАТ «Пріоком» у межах пілотного проекту

Відбулася робоча зустріч та проведення демонстрації програмного забезпечення SDS від ПрАТ «Пріоком» у межах пілотного проекту.
На початку засідання міський голова Віктор Весельський зазначив, що одним із актуальних питань перспектив розвитку міста є реалізація проекту створення центру надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс». Пріоритетною ціллю проекту є створення єдиного програмного забезпечення на основі сучасних інформаційних технологій, що дозволить зменшити витрати часу та покращить якість надання соціальних послуг для мешканців міста. Адже спрощення існуючих процедур, зміни в організації роботи, впровадження прогресивних технологій у процесі надання соціальних виплат дозволять більш ефективно та максимально оперативно виконувати поставлені завдання, підвищить ефективність роботи департаменту праці та соціального захисту населення, Пенсійного фонду, центру надання адміністративних послуг, щоденний контроль за опрацюванням усіх видів заяв та наданих документів.
Під час робочої зустрічі представники компанії «Пріоком» продемонстрували налаштування Системи, яка була погодженою у робочих групах переліком послуг. У ході презентації присутні мали можливість внести запитання та пропозиції, обговорити процес планування подальших етапів пілотного проекту.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради