Обговорили тарифи на послуги з технічного обслуговування та ремонту пасажирських ліфтів

Обговорили тарифи на послуги з технічного обслуговування та ремонту пасажирських ліфтів

7 липня у конференц-залі Будинку рад відбулися громадські обговорення проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з технічного обслуговування пасажирських ліфтів». У місті Новограді-Волинському — в наявності 80 пасажирських ліфтів. Попередньо тариф на послуги з технічного обслуговування та ремонту пасажирських ліфтів переглядався у травні цього року. Тоді ж рішенням виконавчого комітету від 24.05.17 р. №451 для виробничої приватної фірми «Житомирліфт-1», на балансі якої знаходилося ліфтове господарство міста, було встановлено тарифи в розмірі 0,55 грн. за 1 кв. м загальної площі за місяць у будинках, обладнаних ліфтами, для всіх власників квартир, крім перших поверхів.
Але у зв’язку із наріканнями мешканців багатоповерхівок на неякісне надання послуг щодо обслуговування ліфтів, керівники ОСББ розірвали договір із ВПФ «Житомирліфт-1» про надання послуг із технічного обслуговування та ремонту пасажирських ліфтів та після проведення обговорень вирішили укласти договір із ТОВ «Новоград-Волинськліфт».
Враховуючи звернення директора ТОВ «Новоград-Волинськліфт» Є.Ю.Цимбалюка про перегляд тарифів, з метою приведення їх до розміру економічно обгрунтованих витрат на послуги з технічного обслуговування і ремонту пасажирських ліфтів, та, згідно з проведеними розрахунками, на громадські обговорення було винесено питання про встановлення розміру тарифу 0,54 грн. за 1 кв. м.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради