Конкурс на навчання для громадських радників

Якщо вам небайдужий розвиток вашої громади, ви добре розумієте її проблеми, прагнете змін і готові приділити час на допомогу громаді, тоді запрошуємо вас долучитися до міжрегіональної команди громадських радників.
У команді ви пройдете спеціалізоване навчання з кваліфікованими тренерами, знайдете підтримку однодумців з усієї України, дізнаєтеся та навчитеся, як можна ефективно спрямувати свої зусилля на якісні зміни в житті громади. Ми пропонуємо навчання з різних питань, які можуть знадобитися раднику в громаді: безпека, фінансова грамотність, захист своїх прав, робота державних інститутів, пошук допомоги та встановлення зв’язків.
Щоб долучитися до формування команди та подати свою кандидатуру на навчання, необхідно заповнити Інтернет-опитувальник (https://goo.gl/gvA6VJ) до 31 серпня 2017 року. Тут ви зможете вибрати зручний для себе графік навчання і розповісти про ваш досвід та бачення змін у громаді. Результати опитування опрацьовуватиме конкурсна комісія. Члени комісії можуть зателефонувати вам і уточнити додаткову інформацію після отримання ваших відповідей на запитання Інтернет-опитувальника.
За результатами відбору ви будете запрошені на безоплатне навчання, яке проходитиме в три етапи — в період із вересня по листопад 2017 року. Організатори забезпечують проживання, харчування та відшкодування транспортних витрат. Участь у всіх етапах навчальної програми обов’язкова, випускники отримають сертифікат. Про результати відбору ви будете повідомлені телефоном або електронною поштою, яку вкажете в опитувальнику. Якщо виникають додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся, контактний номер телефону: +38 (097) 128-02-10, або електронна скринька: paralegals.network@gmail.com Також додаткову інформацію, доступ до Інтернету та, за необхідності, допомогу в заповненні опитувальника ви зможете отримати в місцевих бюро або центрах правової допомоги за адресами:

Новоград-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м.Новоград-Волинський, вул.Івана Франка, 31а, телефон: (04141) 2-15-82
Олевське бюро правової допомоги: м.Олевськ, вул.Володимирська, 5
Ємільчинське бюро правової допомоги: смт.Ємільчине, вул.Соборна, 18
Пулинське бюро правової допомоги: смт.Пулини, вул.Незалежності, 12
Баранівське бюро правової допомоги: смт.Баранівка, вул.Першотравенська, 17
Інформація Новоград-Волинського центру з надання БВПД