Щоб встигнути до «Лесиних джерел», газони засіватимуть півсотні двірників

Щоб встигнути до «Лесиних джерел», газони засіватимуть півсотні двірників

Міський голова Віктор Весельський разом із заступниками та начальниками профільних управлінь і відділів декілька днів поспіль проводив огляд робіт на об’єктах благоустрою.
На безіменній вулиці, що сполучає вулиці Шевченка і Мамайчука, вже проведено зливову каналізацію, облаштовано тротуар, клумби, місця для відпочинку зі встановленими лавками, світильниками та урнами для сміття, висаджено зелені насадження, газони засіяні травою. Подальшим та заключним кроком буде асфальтування цього відрізку дороги, — зазначають у міській раді.
Оглядаючи хід виконання робіт із реконструкції площі Лесі Українки, очільник міста поспілкувався з безпосереднім керівником організації, яка є виконавцем робіт — М.В.Шостаком. Наразі на об’єкті виконані роботи з підведення водопостачання для поливу газонів, проводяться роботи із облаштування площі тротуарною плиткою та встановлення гранітних бордюрів, триває підготовка газонів до посіву газонної трави.
Так, цього дня участь в облаштуванні газонів на безоплатній основі виявили бажання взяти працівники департаменту праці та соціального захисту населення міської ради, служби у справах дітей міської ради, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), активно налаштована молодь міста, тим самим зробивши свій внесок у покращання благоустрою центральної частини міста.
Щоб до свята «Лесині джерела» газони виглядали зеленими, найближчої суботи до їх облаштування будуть залучені двірники управління освіти і науки міської ради (у кількості 20 осіб), а у понеділок — двірники КП «Новоград-Волинськжитлосервіс» (у кількості 10 осіб) та двірники ОСББ міста (у кількості 20 осіб).
За матеріалами міської ради