Поминання 29/2017

Поминання 29/2017



















22 липня минає 40 днів, як перестало битися серце найдорожчої нам людини Олександра Яковича САВЧУКА


Минув сороковий день тяжкої скорботи і печалі, як немає тебе з нами. Великий біль у серці від того, що ти назавжди покинув нас, та пам’ять про тебе вічно житиме в наших серцях. Усі, хто знав, згадайте з нами добрим словом, тихою молитвою. Царство Небесне та вічний спокій твоїй душі.


Вічно сумуючі син, невістка, онуки



21 липня — два роки суму, скорботи, нестерпного болю без тебе, наш рідний, дорогий батьку, дідусю, коханий Сергій Іванович ЛАВРЕНЮК


Нехай у цей день згадають всі, хто тебе знає, пам’ятає, любить. Вічний спокій твоїй душі і Царство Небесне.


Рідні



25 июля — 9 лет, как наша жизнь разделилась на до и после... Не по своей воле навсегда ушёл в вечность дорогой нам отец, муж Юрий Николаевич КУЧЕР


Не написать, не позвонить... Теперь ты там, где нам закрыто. Как жаль, нельзя все изменить. И жизнь не вся твоя испита. Не удержать, не возвратить... Лишь небеса тебя колышат. Не запретить, не возродить. Кричу. А только кто услышит?

Светлая тебе память, вечный покой твоей душе.


Вечно скорбящие сын, дочь, жена



25 липня минає 9 років, як трагічна, жорстока смерть забрала дорогого нам усім Юрія Миколайовича КУЧЕРА


Синочку любий, тобі було всього 33 роки життя... Пекельний біль і мука крають наші серця, бо ти лежиш ні в чому невинний у сирій землі. Синочку, коли і ким ти був зраджений? Яким Іудою цілований? Чому доля в мене така жорстока, — ніяк цього не можу зрозуміти. Єдина радість була в мене, доля зуміла з нею розлучити. О, Юрчику, дорогенький мій! Як тебе мені не вистачає! Пішов навічно ти від мене... Могила домом твоїм стала... Чим далі, тим важче все стає, з останніх сил вже вибиваюсь. А хочеться мені тебе бачити, про своє гірке життя поговорити. Як важко чути, коли кличуть: «Юра!» В цю мить серденько крається надвоє. Як важко жити на білім світі без твоєї Божественної ласки і любові. Молюся і вірю в безмежне Боже милосердя! Знаю, що твоя ангельська душенька із Богом у Царстві!


Вічно сумуюча тітка Ніна (інвалід 1 групи, с.Жолобне), у глибокій печалі мама, тато, брат, сестри і вся рідня по мамі