www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 29/2017

21 Липня 2017 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. «Щось у горлі деренчить, треба його ...». А. Підсушить. Б. Промочить. В. Поперчить. Г. Вкоротить.
  2. Що відчуває боягуз? А. Радість. Б. Страх. В. Впевненість. Г. Бадьорість.
  3. Який обласний центр колись був Єлисаветградом? А. Кропивницький. Б. Дніпро. В. Запоріжжя. Г. Донецьк.
  4. Чий «Ідіот»? А. Ф.Достоєвського. Б. М.Чернишевського. В. Н.Некрасова. Г. В.Леніна.
  5. Скільки струн має арфа? А. 11. Б. 22. В. 33. Г. 44.
  6. Наталка Іонова більш відома фанатам поп-музики як ... А. Ані Лорак. Б. Распутіна. В. Глюкоза. Г. Жасмін.
  7. У якій області знаходиться м.Чугуїв? А. Сумській. Б. Донецькій. В. Чернігівській. Г. Харківській.
  8. Африканська країна, яка раніше була «Берегом Слонової Кістки». А. Кот-д’Івуар. Б. Замбія. В. Мозамбік. Г. Танзанія.
  9. До якого океану належить море Сулавесі? А. Індійського. Б. Тихого. В. Атлантичного. Г. Північно-Льодовитого.
  10. Коли було створено ЦРУ? А. 1934 р. Б. 1944 р. В. 1954 р. Г. 1964 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №29: 1. Б. 2. Б. 3. А. 4. А. 5. Г. 6. Б. 7. Г. 8. А. 9. Б. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,