Футбольні дива на полях району

Щедрим на несподівані, з присмаком сенсаційності, результати видався 8-ий тур чемпіонату Новоград-Волинського району з футболу, ігри якого відбулися у неділю, 16 липня.
У дуелі лідерів Прем’єр-ліги «Моноліт» (наливна станція) переміг у гостях «Авангард» (Горбаша) з рахунком 2:0. Ще одна команда з лідируючої групи — майстрівська «Нива» — зазнала вдома поразки від ФК «Жадківка» — 1:2.
В інших матчах у рамках Прем’єр-ліги зафіксовано наступні результати: «Спорт-лідер» (Повчине) — «Смолка» — 1:2; «Рись» (лісгосп) — «Металіст» (Чижівка) — 1:3; «Олімп» (Ярунь) — «Фортуна» (Слобода Романівська) — 3:2; «Торпедо» (Пилиповичі) — «Олімпік» (Піщів) — 2:3.
Ігри першої ліги також побалували вболівальників запеклими протистояннями: «Граніт» (Токарів) — «Нива-2» (Майстрів) — 0:1; «Сварог» (Романівка) — «Спарта» (Гульськ) — 4:3; «Землероб» (Дідовичі) — «Юність» (Колодянка) — 3:0; «Поліська січ» (Броницька Гута) — «Скала» (Наталівка) — 3:3; «Маяк» (Жолобне) — «Золотий нектар» (Великий Молодьків) — 3:2; «Фенікс» (Барвинівка) — «Сокіл» (Орепи) — 4:2.
З урахуванням розгляду протесту КДК («Моноліт» — «Олімпік» — технічна поразка господарів), у турнірній таблиці Прем’єр-ліги «Моноліт» та «Авангард» мають по 19 очок. На один пункт відстає «Нива». Лідируюча трійка за підсумками восьми турів солідно відірвалася від решти команд.
У першій лізі продовжує утримувати перше місце «Землероб» — 18 очок. «Скала» має 15 очок. Далі з максимальною щільністю розташувалися ще шість команд, що також зберігають шанси втрутитися у боротьбу з лідером.
Олег БРЮХАНОВ