«Авангард» і «Звягель» знову програли…

«Авангард» і «Звягель» знову програли…

\"«Авангард»15 липня в чемпіонаті Житомирської області з футболу відбулися перенесені ігри 3-го туру.
«Авангард» на домашньому стадіоні приймав новоспеченого володаря кубку області — «Полісся» з Радомишльського району. Гості, які нещодавно продемонстрували свій високий клас у фіналі кубку (перемігши «Звягель» — 2:0), не розгубили його й до зустрічі з «Авангардом».
Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь «Полісся», яке створило більше гольових моментів (особливо — після кутових) і заслужено перемогло.
Єдиний гол «Авангард» провів з пенальті наприкінці першого тайму.
Втім, попри поразку, подією, що оживила вболівальницьку спільноту на трибунах, став вихід на заміну в заключні хвилини гри легенди «Авангарду» (нині — голкіпера ветеранського «Авангарду») \"«Авангард»Геннадія Челядіна. Публіка бурхливими оплесками вітала кожен його дотик до м’яча. Особливо в епізодах, коли гучне «Я-я-я!..» від Геннадія при виході на м’яч, як і в роки футбольної молодості, розганяло від м’яча, як кажуть, і своїх, і чужих.
Цього ж дня «Звягель» гостював у Городниці. Тамтешнє «Полісся», яке свого часу поступилося «Звягелю» в півфіналі кубку (1:3) в рамках чемпіонату взяло реванш — 2:1. На гол Ярослава Корнійчука в дебюті другого тайму, городницька команда відповіла влучним ударом темношкірого легіонера, котрого звуть Епі Манкам Мішель Алан, та автоголом від Віталія Балана.
Відзначимо, що для «Авангарду» перше коло вже закінчилося (всього 5 очок у 8 іграх). А от «Звягель» наразі провів лише 6 матчів (3 очки), тож має шанси дещо покращити турнірне становище. Лідером залишається «МАЛ» (Коростень) — 16 очок. Лише на 1 очко відстають обидва «Полісся» — городницьке і ставківське, які, до того ж, мають на гру менше.
* * *

У першості області (першій лізі) «Звягель-2» вдома зіграв унічию (1:1) із командою «Технічний ліцей» (Черняхів). «Авангард-2» з рахунком 2:0 на виїзді святкував перемогу над командою «Україна» (Радовель).
* * *

Завершилося перше коло у чемпіонаті ветеранських команд. Нагадаємо, тут «Авангард» очолює турнірну гонку — 27 очок, що на 5 пунктів більше, аніж в «Іскоростеня», що йде другим.
Олег БРЮХАНОВ