Капітальний ремонт вулиці Маршала Рокоссовського завершено

Капітальний ремонт вулиці Маршала Рокоссовського завершено

Комунальне підприємство Новоград-Волинської міської ради «Шляхрембуд» виконало роботи з капітального ремонту дорожнього покриття на вулиці Рокоссовського, що в мікрорайоні «Зелені». Довжина відремонтованої дороги становить 450 метрів, площа — 3100 кв.м.
Під час зустрічі міського голови В.Л.Весельського з мешканцями мікрорайону городяни висловили очільнику міста слова вдячності. Окремі з них вирішили подякувати ще й через місцеву пресу. Зокрема, на цьому тижні газета «Звягель» отримала лист за підписом пенсіонерки Г.М.Тимощук, в якому йдеться наступне: «Як приємно стало прогулятись по центру, по парку: повсюди — клумби, квіти… Скільки оновлено тротуарної плитки, відремонтовано доріг. Все це — дякуючи нашому міському голові Віктору Леонідовичу. Дай Бог йому міцного здоров’я за його допомогу».
Також було зазначено, що дорожня розмітка на даній дорозі нанесена вперше за весь період існування вулиці. До того ж, забезпечено зручний під’їзд сміттєзбиральної машини до контейнерних майданчиків для збору ТПВ.
Наприкінці зустрічі директор КП «Шляхрембуд» Юрій Юсипець зазначив, що роботи з капітального ремонту доріг на території міста продовжуються. Наступна вулиця — Кривоноса.
Підготував Олег БРЮХАНОВ