У Новограді-Волинському перебував народний депутат України

У Новограді-Волинському перебував народний депутат України

17 липня з робочим візитом у м.Новоград-Волинський перебував народний депутат України Володимир Литвин. Нардеп у супроводі міського голови Віктора Весельського зустрівся з жителями мікрорайону «Дружба», оглянув житлові будинки по вул.Дружби, які потребують капітального ремонту, та запевнив, що передбачається виділення коштів у сумі 581 тис. грн. на капремонт двох будинків — №129 та 131.
Володимир Михайлович також мав зустріч із жителями мікрорайону та педагогічним колективом ЗОШ №6. Зокрема, обговорювалося питання благоустрою мікрорайону та встановлення спортивного майданчика, на що плануються кошти в сумі 150 тис. грн.
Також цього дня народний депутат відвідав дошкільний навчальний заклад №15 та ознайомився з необхідним обсягом проведення ремонтних робіт у закладі, а саме — ремонт харчоблоку та заміна вікон (потреба — 250 тис. грн.).
Не оминув В.М.Литвин цього дня і віддалені мікрорайони міста, де провів чергову зустріч із жителями мікрорайону «Кар’єр», особисто оглянувши й обговоривши питання щодо проведення капітального ремонту харчоблоку ДНЗ №9, на що необхідно спрямувати 200 тис. грн. Для молоді мікрорайону передбачено придбати та встановити спортивний майданчик, також передбачається виділення коштів (319 тис. грн.) на будівництво мережі водопостачання житлового мікрорайону «Кар’єр».
Мешканці мікрорайонів, які цього дня відвідав народний депутат України В.М.Литвин та міський голова В.Л.Весельський, під час зустрічі порушували проблемні питання, висловлювали слова вдячності за сприяння та допомогу.
На завершення робочого візиту народний депутат України В.М.Литвин відвідав Школу мистецтв, де, в першу чергу, оглянув хід проведення ремонтних робіт приміщення. Після чого в актовому залі Школи мистецтв Володимир Михайлович презентував фортепіано та ноутбук. У свою чергу, педагогічний та учнівський колективи школи подарували присутнім незабутні музичні виступи. Окремі виступи були виконані на новому фортепіано.
За матеріалами міської ради