Вітання 30/2017

Вітання 30/2017



































2 серпня відзначає свій ювілей кохана жінка, матуся, бабуся Людмила Юріївна ТАЛЬКО


Нехай душа у вас ніколи не старіє, на білій скатертині будуть хліб і сіль, своїм теплом вас завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль. Смійтеся більше і менше сумуйте, щораз багатійте, ще краще газдуйте, хай думи ніколи спочинку не знають, хай легко, мов крила, внучат пригортають, хай серце ще довго тріпоче у грудях, живіть до ста років на поміч всім людям. Здоров’я міцного вам зичимо щиро, ласки — від Бога, від людей — добра на многії і щасливі літа.


Чоловік, діти, онуки, рідні



30 июля поздравляем с юбилеем нашего бригадира-наставника Анатолия Станиславовича ВЫСОЦКОГО


За работу всей бригады вы в ответе, бригадир. Знаете чётко всё, что надо, вы — и друг, и командир. Мы желаем, чтоб решались все проблемы и заботы. И пусть будет всё в порядке — и в семье, и на работе.


С уважением ваша дружная бригада



30 июля празднует свой юбилей Анатолий Станиславович ВЫСОЦКИЙ


Заботливый муж, прекрасный отец и дедушка. Везде и во всём ты — большой молодец! Тебя с юбилеем семьёй поздравляем, всегда молодым оставаться желаем. Пусть будет всё — здоровье, надежда, любовь. Пусть липнет удача к тебе вновь и вновь! Мы любим и ценим тебя, наш родной. Мы верим в тебя и гордимся тобой!


С любовью жена, сын, невесточка, дочь, зять, внуки Ярославчик и Илюша



ПОДЯКА


Щиро дякую міському голові Віктору Леонідовичу Весельському та головному архітектору Дмитру Сергійовичу Гудзю за сприяня справедливого вирішення земельної суперечки по вул.Яновського.


 

УЧАСНИКАМ, ГОСТЯМ ТА ОРГАНІЗАТОРАМ МІЖНАРОДНОГО СВЯТА ЛІТЕРАТУРИ І МИСТЕЦТВ «ЛЕСИНІ ДЖЕРЕЛА»


Шановні друзі! Сердечно вітаю вас із проведенням Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела».

Мистецький захід такого напрямку є гордістю не лише Житомирщини, а й усієї України, ставши справжнім осередком збереження, відродження та популяризації творчості славетної української поетеси Лесі Українки, що утверджує в серцях кожної людини любов, добро і справедливість, формує високі духовні ідеали українського суспільства.

Впевнений, що спільними зусиллями ми повною мірою збережемо і примножимо культурний спадок нашої держави, докладемо зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої та вільної України.

Зичу всім чудового настрою, щирого спілкування, цікавих зустрічей та духовного єднання!


З повагою Голова Верховної Ради України А.ПАРУБІЙ


 

ШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ ТА ГОСТІ НАШОГО МІСТА!


Щороку, наприкінці липня, вже тридцятий рік поспіль у місті Новограді-Волинському відбувається Міжнародне свято літератури і мистецтв «Лесині джерела», яке увійшло у наші серця незгасною любов’ю до творчості геніальної поетеси — славетної Лесі Українки, народної пісні, чудових звичаїв наших предків, історії рідного краю.

Із нагоди Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела» всім зичимо добробуту в родинах, натхнення на добрі справи та міцного здоров’я! Нехай життєдайна сила Поліського краю та народної творчості торкнеться кожної душі, у кожному домі панують мир і злагода, а всі починання будуть успішними.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

О.ГВОЗДЕНКО, голова оргкомітету свята, заступник міського голови


 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТА ГОСТІ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО КРАЮ! ШАНОВНІ УЧАСНИКИ «ЛЕСИНИХ ДЖЕРЕЛ»!


Щиро вітаємо вас із Міжнародним святом літератури і мистецтв «Лесині джерела», яке знову скликало у древнє місто на берегах Случі справжніх поціновувачів мистецтва. Це неповторне свято дійсно надихає кожного на творчість, надає стимул до подальшого розвитку. Адже саме тут можна безпосередньо долучитися до справжнього народного мистецтва.

Із нагоди Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела» бажаємо всім жителям та гостям Звягельського краю міцного здоров’я та родинного затишку, безмежного щастя та невичерпного натхнення на добрі справи.


В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Павла Флоріановича ВАЛІНКЕВИЧА — 01.08.1919 р.н.

Юрія Сергійовича ДОВГАЛЯ — 03.08.1925 р.н.

Марію Григорівну ЮЗИКЕВИЧ — 04.08.1926 р.н.

Михайла Федоровича КОТОВА — 01.08.1926 р.н.

Іллю Матвійовича МАЛЬЦЕВА — 02.08.1927 р.н.

Кароліну Домініківну ЗАПОЛОВСЬКУ — 01.08.1928 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»