www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 30/2017

28 Липня 2017 | Оприлюднив: | 5 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Лимонка. А. Міна. Б. Граната. В. Рушниця. Г. Гармата.
  2. Людина з поганим почерком пише як ... А. Курка лапою. Б. Гуска дзьобом. В. Качка хвостом. Г. Індик бородою.
  3. Під час мігрені болить ... А. Спина. Б. Голова. В. Печінка. Г. Зуб мудрості.
  4. Яку людину називають курдупель? А. Низького росту. Б. Високого росту. В. Худу. Г. Товсту.
  5. У кавказьких горців кунак — це ... А. Друг. Б. Ворог. В. Брат. Г. Сват.
  6. Якою монетою був луїдор? А. Бронзовою. Б. Срібною. В. Золотою. Г. Мідною.
  7. У якій країні парламент називається стортінг? А. Бельгія. Б. Норвегія. В. Голландія. Г. Швейцарія.
  8. Сортом якого дерева є лутовка? А. Вишні. Б. Сливи. В. Груші. Г. Яблуні.
  9. На якому озері розташоване Торонто? А. Гурон. Б. Вінніпег. В. Верхнє. Г. Онтаріо.
  10. Знаменита Статуя Свободи є подарунком американцям від ... А. Росіян. Б. Німців. В. Англійців. Г. Французів.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №30: 1. Б. 2. А. 3. Б. 4. А. 5. А. 6. В. 7. Б. 8. А. 9. Г. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,