Коротко...

Коротко...

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ОГЛЯНУВ ВИКОНАННЯ РОБІТ ІЗ РЕКОНСТРУКЦІЇ ДАХУ ГІМНАЗІЇ
У результаті проведеної виїзної наради 12 травня 2017 року щодо несвоєчасного виконання будівельних робіт із реконструкції даху будівлі колегіуму по вул.Співдружності, 3/8, та реконструкції даху будівлі НВК «Гімназія імені Лесі Українки — школа І ступеня» по вул.Родини Косачів, 5, та недотримання строків виконання робіт приватним підприємством «Компанія РОС», міський голова Віктор Весельський прийняв рішення, що підрядна фірма має докласти усі зусилля, аби до відзначення Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела» були здані роботи з реконструкції даху будівлі НВК «Гімназія імені Лесі Українки — школа І ступеня». А після свята — з реконструкції даху будівлі колегіуму по вул.Співдружності, 3/8.
\"Коротко...\"

25 липня Віктор Весельський оглянув виконання робіт у гімназії. ПП «Компанія РОС» практично доведено до завершення розпочаті будівельні роботи. Готовність даху до експлуатації складає 95%. Підрядник (директор В.О.Осіпчук) зобов’язався виконати всі роботи на даному об’єкті, а також накрити будівлю колегіуму до початку нового 2017-2018 навчального року.
\"Коротко...\"
ТРИВАЄ РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТІВ ІЗ ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЇ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ
Мова йде про два багатоквартирні житлові будинки — 5-поверховий, що розташований за адресою: вул.Леваневського, 5 (ОСББ «Чайка»), та 5-поверховий, що розташований за адресою: вул.Житомирська, 53 (ОСББ «ЖБК-1»), які було відібрано у 2015 році за результатами проведеного енергоаудиту та конкурсного відбору ЄС/ПРООН у Новограді-Волинському.
У рамках проектів проводиться утеплення фасаду, горища, перегородки над підвалом, фундаменту, заміна вікон та дверей на енергоефективні, реконструкція системи водопостачання та каналізації, заміна системи електроосвітлення під’їздів. Крім того, для будинку №53 на вулиці Житомирській, який підключений до централізованого теплопостачання, встановлено індивідуальний тепловий пункт для регулювання подачі теплової енергії та створення комфортних умов проживання для мешканців цього будинку.
Загальна вартість проектів із комплексної термомодернізації двох будинків складає 7452934,81 грн.: внесок Новоград-Волинської міської ради — 2134334,6 грн.; внесок ЄС/ПРООН — 4893949,00 грн.; внесок ОСББ — 424651,21 грн.
ПРОДОВЖУЄТЬСЯ БУДІВНИЦТВО ДРУГОГО ПУСКОВОГО КОМПЛЕКСУ ПОЛІГОНУ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ
25 липня, за дорученням міського голови Віктора Весельського, заступник міського голови Віктор Шалухін провів виїзну нараду щодо проведення будівельних робіт другого пускового комплексу полігону твердих побутових відходів в урочищі Ржатківка.
\"Коротко...\"
На об’єкті підрядник виконання робіт, а саме — керівник ТОВ «Торговий дім Укрвторресурс» Семен Тихонович та головний інженер проекту будівництва Микола Жабровець — доповіли присутнім, які роботи в даний час виконуються, а саме: облаштування дамби між першою та другою чергами будівництва, підсипання відвалів другого пускового комплексу грунтом вручну, заливання бетоном естакади для вивантаження сміттєвозів та інші.
\"Коротко...\"
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

ПРОВЕДЕНО ЗАГАЛЬНОМІСЬКИЙ СУБОТНИК
Із метою забезпечення утримання території міста у належному стані, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів, підготовки до 30-ї річниці Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела», відповідно до розпорядження міського голови В.Л.Весельського, 22 липня у місті Новограді-Волинському проходив загальноміський день благоустрою.
«Хотілося б, щоб кожен новоград-волинець не залишився байдужим до загальноміської толоки та долучився до прибирання міста. Спільна праця влади, комунальних служб та мешканців позитивно вплине на благоустрій міста», — закликали до роботи в повідомленні відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради.
Інформація міської ради