«Смачні» ціни на свято Лесі — від магазину фабрики-тезки

«Смачні» ціни на свято Лесі — від магазину фабрики-тезки

На «Лесині джерела» річницю з дня свого відкриття святкує магазин фірмового одягу місцевої швейної фабрики «Леся». Підприємство, що працює під іменем всесвітньовідомої української поетеси, впевнено просуває на закордонних теренах власну продукцію. Нагадаємо, що за кордоном вироби «Лесі» відомі під брендом «Бракс», а в Україні — «Лагранд».
Керівництво фабрики пишається тим фактом, що ім’я фабрики стало брендовим, а продукція завоювала авторитет у найвибагливіших покупців. Невипадково торік, саме під час святкування «Лесиних джерел», відбулося урочисте відкриття фірмового магазину на вул.Героїв Майдану, 3А.
Як наголосив тоді власник підприємства Микола Сиченко: «Ми багато років мріяли про можливість реалізації наших виробів у Новограді-Волинському — продукції, яка користується популярністю у всій Європі та в багатьох країнах світу». Мріяли — і здійснили, як це традиційно роблять на оновленій всередині і ззовні фабриці, долаючи нові горизонти у розвитку.
За рік роботи на внутрішньому ринку магазин здобув популярність не лише у новоград-волинців, а й у мешканців сусідніх міст та, навіть, країн! Досі придбати брючну продукцію «Лесі» можна було лише у кількох фірмових магазинах в обласних центрах, а з відкриттям магазину у Новограді сусіди охоче приїздять до нас за фірмовим одягом. Мешканці закордону купують одразу багато пар брюк — говорять, що переконалися у якості та радіють виправданій ціні.
З нагоди першого дня народження та ювілейних «Лесиних джерел» — 28-30 липня у магазині діятимуть святкові знижки для клієнтів і працівників фабрики. Разом зі «смачними» цінами на покупців також чекатимуть подарунки.
Маючи у магазині успішний досвід продажів, тут авторитетно запевняють: ті, хто переконався у якості фабричної продукції, завжди повертаються сюди за якісними і стильними обновками для гардеробу.
Юлія КЛИМЧУК