Громаді Новограда-Волинського, організаторам і учасникам Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела»

Дорогі друзі!
Вітаю жителів і гостей Новограда-Волинського, організаторів і учасників 30-го ювілейного Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела» з нагоди його урочистого відкриття!
Місто Новоград-Волинський, давній український Звягель, має багату та унікальну історію і славиться своїми культурними традиціями. Він розташований на мальовничій Поліській землі, яку називають Лесиним краєм. Саме на своїй малій батьківщині, від дивовижної та неповторної краси навколишньої природи, від доброти і щирості її людей, видатна українська письменниця Леся Українка черпала натхнення та енергію для своєї творчості.
Сьогодні Новоград-Волинський — це сучасне місто, яке впевнено крокує вперед та має багато досягнень. Його мешканці — щирі, відверті і працьовиті люди, які возвеличують свій рідний край, зберігають і примножують його культурні традиції.
Упевнений, що цьогорічне Міжнародне свято літератури і мистецтв «Лесині джерела» стане справжньою школою професійної майстерності, дасть унікальну нагоду обмінятися досвідом та допоможе багатьом талановитим виконавцям відкрити нові можливості для культурної співпраці, а мешканцям міста принесе естетичну насолоду, радісну і святкову атмосферу.
Бажаю жителям та гостям міста міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Бажаю вам благословення та нових звершень на благо рідного Новограда-Волинського!
Слава Україні!
З повагою Прем’єр-міністр України В.ГРОЙСМАН