www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 31/2017

04 Серпня 2017 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Зі світу по нитці, бідному — ... А. Майка. Б. Сорочка. В. Труси. Г. Спідничка.
  2. Що подарували данайці троянцям? А. Плюшевого ведмедя. Б. Паперового журавля. В. Дерев’яного коня. Г. Солом’яного бичка.
  3. Військові штани. А. Галіфе. Б. Рейтузи. В. Чакри. Г. Панталони.
  4. Якою стадією шахової партії є ендшпіль? А. Початок. Б. Середина. В. Кінець. Г. Розбір польотів.
  5. Ракія у Болгарії — це ... А. Пиво. Б. Вино. В. Горілка. Г. Молоко.
  6. Чим торгує букініст? А. Книгами. Б. Бакалією. В. Металом. Г. Деревом.
  7. Ким було засноване Галицько-Волинське князівство? А. Ярославом Осмомислом. Б. Романом Мстиславичем. В. Данилом Галицьким. Г. Ігорем Святославовичем.
  8. Що таке брульйон? А. Мільярд мільярдів. Б. Назва Брунею до 1965 року. В. Хвороба курей. Г. Перший начерк малюнка.
  9. Як у старину називався невеликий дерев’яний ківш для горілки? А. Петрусь. Б. Іванко. В. Михайлик. Г. Богданчик.
  10. Засіб анестезії корабельного лікаря в епоху парусного флоту. А. Спирт. Б. Киянка (молоток). В. Яд змії. Г. Настоянка з мухоморів.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №31: 1. Б. 2. В. 3. А. 4. В. 5. В. 6. А. 7. Б. 8. Г. 9. В. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,