Хроніка 32/2017

Хроніка 32/2017

З 10 СЕРПНЯ РОЗПОЧАТО ЧЕРГОВИЙ НАБІР ДО ПОЛІЦІЇ ЖИТОМИРЩИНИ
Керівництво Новоград-Волинського ВП ГУНП в Житомирській області повідомляє, що з 10 серпня поточного року розпочинається набір до територіальних відділів та відділень Головного управління Національної поліції в Житомирській області на посади інспекторів та поліцейських секторів реагування патрульної поліції. Інформація про набір буде розміщена на сайті ГУНП в Житомирській області з 10.08.2017 року, де можна буде і подати онлайн — заяву.
За додатковою інформацією можна звернутися до Новоград-Волинського відділу поліції, за адресою: вул.Івана Франка, 3-а.
ПРАЦІВНИЦЯ КАФЕ ОБІКРАЛА КЛІЄНТА У НОВОГРАДІ-ВОЛИНСЬКОМУ
До поліції у Новограді-Волинському звернувся молодий чоловік із повідомленням про те, що у нього викрали гаманець та мобільний телефон. Працівники поліції встановили особу, причетну до вчинення злочину.
Як з’ясували правоохоронці, правопорушення було вчинено у ніч на 31 липня. Тоді заявник відпочивав на літньому майданчику місцевого кафе. Чоловік необачно залишив на лавці гаманець та телефон. Згодом виявив, що його речі зникли.
У ході проведених заходів поліцейські з’ясували, що до вчинення крадіжки причетна 23-річна працівниця закладу. Жінка у скоєному зізналась, частину викраденого у неї вилучили.
ПОЛІЦІЯ РОЗШУКУЄ ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ ОБІКРАВ КРАМНИЦЮ
\"ХронікаДо поліції звернувся місцевий приватний підприємець із повідомленням про крадіжку товарів з його магазину будівельних матеріалів. Правоохоронці встановили особу крадія. Нині його розшукують.
Повідомлення про крадіжку до поліції надійшло пообіді 3 серпня. За словами 38-річного заявника, один із покупців, якого він знає на прізвисько, поводився у магазині досить підозріло. Згодом підприємець виявив зникнення з полиць торговельного закладу набору гайкових ключів та насадок загальною вартістю 1800 гривень.
У ході проведених першочергових заходів поліцейські встановили, що до злодіяння причетний 35-річний житель райцентру. Нині його розшукують, триває подальше з’ясування обставин події.
БМВ ЗБИЛА ЖІНКУ НА ВЕЛОСИПЕДІ У НОВОГРАДІ-ВОЛИНСЬКОМУ
\"Хроніка8 серпня у Новограді-Волинському сталася дорожньо-транспортна пригода за участю жінки-велосипедиста з дитиною та водія позашляховика.
Про дану подію повідомив мешканець Новограда-Волинського, який непокоїться, що справу спустять «на гальмах».
ДТП сталася близько 14 години на перехресті вулиць Ніколаєва та Шевченка. Внаслідок зіткнення жінка-велосипедист отримала тілесні ушкодження. За наявною інформацією, її доставлено до лікарні, де оперують.
Відомо, що автомобіль BMW X5, який здійснив наїзд на велосипедиста, належить власнику АЗС у Новограді-Волинському.
04141.com.ua

СКАНДАЛ: НА ЖИТОМИРЩИНІ ЗНОВУ ВИЯВЛЕНО АВТОМОБІЛЬ ЗІ ЛЬВІВСЬКИМ СМІТТЯМ
Вранці 7 серпня у Баранівському районі працівниками міської ради, Державної екологічної інспекції у Житомирській області та правоохоронцями, на території баранівського сміттєзвалища виявлено спеціалізований вантажний сідловий тягач — сміттєвоз марки MAN, наповнений побутовими відходами, який прибув зі Львова. Даному автомобілю вищезазначені працівники завадили здійснити розвантаження сміття.
\"Хроніка
Відповідно до товарно-транспортної накладної від 05.08.2017 року (№050807), дане сміття мало бути доставлене у пункт розвантаження за адресою: Сумська область, Краснопільський район, село Великий Бобрик. У водія вантажного автомобіля взято пояснення, на даний час з’ясовуються усі обставини справи.
За останні півтора роки працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області виявлено та обстежено більше 20 випадків несанкціонованих скидів твердих побутових відходів, які були завезені зі Львова.
ruporzt.com.ua

ГОРІЛА ФУРА З ПОБУТОВОЮ ТЕХНІКОЮ
4 серпня, о 02:05, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння напівпричепа автомобіля DAF, що сталося на 167 км автотраси Київ-Чоп, поблизу с.Новий Завод Пулинського району Житомирської області.
Водій вантажівки, рухаючись трасою, помітив, що зустрічні автомобілі сигналять йому фарами. Чоловік зупинив транспортний засіб та побачив, що з напівпричепа йде дим. Про це він і сповістив надзвичайників.
По прибуттю чергового караулу вогнеборців із напівпричепу продовжував йти густий дим. Коли його відчинили, то з’ясувалося, що горять контейнери з технікою.
Силами бійців ДСНС о 03:10 пожежу локалізовано та о 04:40 — ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь встиг знищити побутову техніку у напівпричепі вантажівки на площі 5 кв.м. Близько 6 контейнерів надзвичайники встигли винести з палаючого причепу, тим самим врятувавши їх від знищення вогнем.
Загалом до ліквідації пожежі залучалося 10 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки.
Причину займання наразі встановлюють фахівці.
УДСНС України у Житомирській області

ПІРОТЕХНІКИ ЗНИЩИЛИ ДВА АРТИЛЕРІЙСЬКІ СНАРЯДИ ЧАСІВ МИНУЛИХ ВІЙН
2 серпня група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила 2 вибухонебезпечні предмети часів минулих війн. Обидві знахідки було виявлено у Житомирському районі.
Перший виклик до Служби порятунку «101» надійшов із с.Катеринівка. Там чоловік, збираючи у лісі гриби, помітив з-під землі підозрілий предмет. Оглянувши його уважніше, він припустив, що це військовий боєприпас. Про це він і сповістив надзвичайників. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд калібром
122 мм часів минулих війн.
Подібний випадок зафіксовано і поблизу с.Тетерівка. Там селянин також відшукав у лісі снаряд під час збирання грибів. Знахідкою виявився артилерійський снаряд калібром
76 мм часів минулих війн.
У разі виявлення підозрілих знахідок необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102». У жодному разі не чіпайте та не намагайтеся самостійно ідентифікувати знайдені боєприпаси.
УДСНС України у Житомирській області