Вітання 32/2017

Вітання 32/2017











































Щиро вітаємо з професійним святом — Днем будівельника Миколу Петровича ШАВЛОВСЬКОГО!


Професія будівельника здавна була овіяна народною шаною та великою позитивною силою. Адже ті, хто будує житло, лікарні, офіси, торговельні центри, дитячі майданчики, дарують нам радість споглядання, розкіш домашнього затишку i побутового комфорту.

Ваша діяльність — реальний внесок в оновлення нашого мiста, cіл, коли будуються нові житлові будинки, об’єкти освіти, охорони здоров’я, спортивні споруди, відновлюються храми. Навіть за складних економічних умов ви шукаєте шляхи поліпшення своєї діяльності, конкурентоздатності, зростання авторитету професії будівельника.

Переконані, що Ви i надалі будете високо тримати марку, вдосконалювати професійну майстерність, радувати людей сучасними непересічними проектами.

Зичимо Вам здоров’я, ycпіхів i натхнення, благополуччя Вашій ciм’ї. Нехай Ваша праця приносить Вам радість i достаток, а людям — затишок зручних осель.


Ваш колектив



12 серпня святкує свій ювілей дорога донечка, сестричка — Юлія Ігорівна КАТЮХА


Сьогодні янголи тебе вітають і шлють благословення на літа, нехай все радісне тебе не оминає, іскриться молодим вином життя. Нехай веселкою простелиться дорога, і в’ється, в’ється чарівний клубок бажань, усмішок до твого порогу, і доля піднесе жаданий подарунок!


Твої рідні



10 серпня привітали з прекрасною порою — 16-річчям — Вікторію САЄВИЧ


Будь завжди веcела, привітна і щира, будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання і сповняться всі твої мрії й бажання!


З любов’ю всі рідні



14 августа празднует свой День рождения Валерий СКИБА


Пусть будет в жизни всё, что нужно, чем жизнь бывает хороша: любовь, здоровье, верность, дружба и вечно юная душа! С Днём рождения! Будь счастлив!

Валерчик, спасибо тебе огромное за любовь, доброту и теплоту твоей души. Спасибо за всё, что ты делаешь для нас. За то, что ты есть в нашей жизни! Низкий поклон и огромная благодарность твоим Родителям, что воспитали такого сына!


С любовью, уважением твоя семья


 

ПОДЯКА


Мешканці будинку №64 по вул.Житомирській вдячні депутату міської ради Остапчуку Василю Івановичу за придбання та встановлення дитячого майданчика. Бажаємо здоров’я, успіху та удачі.


 

12 СЕРПНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ


Шановні новоград-волинці! Молодість — найкраща пора у житті кожної людини. Це час випробувань, творчого натхнення, пізнання себе і навколишнього світу, що споконвіку вирізняється оптимізмом, енергією, завзяттям, новим баченням і неординарними рішеннями.

Впевнені, що молодь Новограда-Волинського своїми принциповими позиціями та конкретними діями розбудовуватиме наше місто й державу.

Бажаємо вам наснаги, гарної перспективи, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх мрій і планів!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

13 СЕРПНЯ — ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА


Шановні працівники будівельної галузі! Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем будівельника!

У всі часи людина прагнула до однієї з головних цілей — мати свій будинок та дбати про родинне тепло. Завдяки вам все це стає реальністю, а відтак — мрія про комфорт та затишок власного дому здійснюється. Саме ви даруєте нове життя архітектурним шедеврам, наші вулиці, площі стають кращими і ошатнішими.

Зичимо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, оптимізму, реалізації усіх проектів, успіхів у досягненні нових висот! Нехай ваша наполеглива праця приносить радість і достаток, людям — затишок зручних осель, а нашому місту та Україні — процвітання!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

13 СЕРПНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ


Шановні працівники ветеринарної медицини! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

У ваших руках — складна і відповідальна справа. Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють у цій галузі медицини, — віддані своїй професії. Адже для вас робота — це і покликання, і вічний неспокій, і щоденна копітка праця.

Щиро вдячні вам за сумлінне виконання професійних обов’язків: забезпечення епізоотичного благополуччя, продовольчої безпеки та охорони довкілля.

Сердечно бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та успіхів у роботі.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

14 СЕРПНЯ — ПЕРШИЙ (МЕДОВИЙ) СПАС


Шановні краяни! Щороку, у перший день Успінського посту, православні християни відзначають свято Маковія, який в народі називають Першим Спасом або Спасом на воді. Вважається, що до середини серпня вулики наповнюються медом, і в цей час пасічники починають медозбір. За традицією, цього дня освячують воду, квіти, мак та мед нового збору.

У це світле свято щиро зичимо вам миру і злагоди, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості та міцного здоров’я!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Любов Олександрівну ТИЧИНУ — 14.08.1931 р.н.

Аксенія Радіоновича БОРТНИКА — 18.08.1931 р.н.

Валентину Іванівну СИДОРЧУК — 18.08.1947 р.н.

Володимира Івановича ЛЯХОВИЧА — 13.08.1968 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»